fysio

Klinik – effektiv behandling af skader

Har du fået en skade, eller har kroppen blot brug for et eftersyn, så er hjælpen nær. Klinik, en af landets førende kompetencer inden for behandling af sportsskader, er en tæt samarbejdspartner og driver en af deres filialer fra vores ‘hovedkvarter’ i Charlottenlund.

Vi er stolte af at Klinik har valgt at rykke en af deres filialer ind til os på Jægersborg Allé i Charlottenlund. Eivind Møller, Simon Lübecker og deres team af dygtige behandlere udgør en topkompetent enhed, der hurtigt kan vurdere omfanget af din skade og sørge for, at du kommer ind i den rigtige proces mod igen at være skadesfri.

Klinik bruger fysioterapi, osteopati, massage, indlægssåler, akupunktur og løbestilsanalyse som værktøjer. Hos Klinik bliver der sat god tid af til hver enkelt klient, og der arbejdes altid målrettet på at finde årsagen til dét, der udløser smerten. Klinik har over 15 års erfaring inden for løbe- og sportsskader, og flere professionelle atleter har valgt Klinik på grund af deres gode resultater. Atleter, løbere og motionister stiller ofte store krav til deres behandlere, og de kommer til Klinik, når kroppen gør ondt.

Når du er i gang med et forløb hos Running26 har du prioriteret adgang til behandling hos Klinik. Se kontaktinfo til højre eller besøg Kliniks egen hjemmeside for tidsbestilling.

Referencer

et udpluk af vores referencer...
Copyright by Running26 ApS - Jægersborg Alle 1D – Bilharziosebygningen - 2920 Charlottenlund.