boost

Tilfør ny energi til seminaret eller kursusdagen

Har I behov for vågne medarbejdere på jeres kursus eller seminar? Running26 bringer energien og humøret tilbage med alt fra 15 minutters Energizer til 2 timers fælles motion.

Når du samler dine medarbejdere til en kursusdag, er fokus helt naturligt rettet mod at få mest muligt ud af dagen. Sådan skal det være. Men otte timer ved et bord, kun afbrudt af lidt gruppearbejde og den klassiske, tunge kursusfrokost er dømt til at bringe energiniveauet i frit fald ud på eftermiddagen. I skal ud at røre jer og have det sjovt samtidig.

Løft kursusdagen med sjov og motion

Running26 har løsningen klar, når et kursus eller seminar bliver laaaangt og energiniveauet falder. Så får vi nemlig behov for at få lidt blod til hjernen. Vores erfarne trænere tilbyder alt fra en 15 minutteres ”energizer” til et 2 times træningspas (løb, cykling, svømning, andet). Kun fantasien sætter grænser. Kontakt os for et konkret tilbud.

Se et par eksempler nedenfor til inspiration:

 

Morgenfrisk (60 minutter)

Dag 2 på et seminar møder I vores instruktører i receptionen til morgenløb, mountainbike eller svømning (hvis muligt). En super start, der fylder deltagerne med energi og godt humør til resten af dagen.

 

Energizer (15 minutter)

Først på eftermiddagen møder vores instruktører op og laver en fysisk øvelse med jer efter forholdene – øvelsen afsluttes med store smil og high fives til sidemanden.

 

Booster (60 minutter)

Enten først på eftermiddagen eller som afslutning på en lang kursusdag har deltagerne forud tilmeldt sig en træningsseance.
Vi løber/cykler/laver gymnastik med jer, inden fortsætter kurset eller sætter jer til bords.

Referencer

et udpluk af vores referencer...
Copyright by Running26 ApS - Jægersborg Alle 1D – Bilharziosebygningen - 2920 Charlottenlund.