Mere end bare et tal

Vi bliver ofte spurgt, hvorfor vi hedder Running26. Dermed får vi lejlighed til at fortælle kort og præcist, både hvor vi kommer fra og hvad vi arbejder for.

Navnet Running26 var helt fra virksomhedens spæde start i midten af 00′erne en henvisning til at løbe et maraton. Den klassiske distance er helt præcist 42,195 km eller 26,2 miles, og da flere af vores første forløb kulminerede med deltagelse i et maratonløb faldt Running26 ganske naturligt.

Siden da har tallet 26 dog fået en anden og noget bredere betydning for os, og vi bruger i dag 26 særdeles hyppigt og aktivt for at minde os selv om, hvordan vi møder hinanden og verden omkring os. Et eksempel på vores brug af 26 ses i nedenstående lidt højtidelige tekst, som vi blandt andet udleverer til alle nye trænere i Running26:


Ånden i 26

Tallet 26 står for alt det, vi stræber efter at levere og leve op til hver dag.

Konkret er 26 udtryk for de to ekstra timer i døgnet, vi alle sammen godt kunne bruge. De to timer, der gør os i stand til at slappe af, være i balance og præstere optimalt i alle situationer.

26 er en rettesnor for os selv, som vi samtidig forsøger at give videre. I vores produkter, i vores møde med omverdenen og internt i virksomheden prøver vi altid at give udtryk for, hvordan livet med to ekstra timer i døgnet ser ud.

Med to timer ekstra er der plads til at forberede sig ordentligt, til at levere kvalitet hver gang, tid til at se folk i øjnene og til at vise oprigtig interesse for de mennesker, vi står overfor. Og det gælder uanset om det er vores største kunde eller vores mindste leverandør.

Den anden fortolkning af Running26, det at løbe et maraton, kommer også til udtryk i vores tilgang til arbejdet. Her handler det om dedikation, engagement og holdbarhed. Det er et langt sejt træk at bygge en virksomhed og en tilhørende kultur op, og det klares kun, hvis man står op hver morgen og er klar til og motiveret for at holde kadencen.

Et maraton om dagen forløber desuden bedst, hvis glæde er en væsentlig drivkræft. Og selv om vi alle elsker sport, så skal glæden holdes ved lige gennem indbyrdes opbakning, opmuntring og god gammeldags kærlighed kolleger imellem. Vi har et fælles ansvar for, at det er sjovt at gå på arbejde i Running26. Hvis ikke vi løfter det, løber vi simpelthen tør for benzin på et tidspunkt.

I Running26 skal der principielt være plads til lige så mange måder at vise ’den rette ånd’ på, som vi er mennesker. Overskuddet skinner kun igennem, hvis det finder et personligt udtryk hos os hver især. Det betyder langt fra, at alle har det, der skal til at blive en ægte 26’er. Men det betyder, at vi skal være åbne over for, at overskud, åbenhed, engagement, fightervilje og alt det, det i øvrigt kræver, kan findes i rigtig mange afskygninger og sagtens kan rummes inden for ”ånden i Running26’.

Referencer

et udpluk af vores referencer...
Copyright by Running26 ApS - Jægersborg Alle 1D – Bilharziosebygningen - 2920 Charlottenlund.