Personlig Træningsvejledning – Cykling

 Hvorfor:

Til dig der vil have det optimale udbytte af din cykeltræning – uanset niveau og målsætning. Hvis du gerne vil sikre at du træner så effektivt og motiverende som muligt i en travl hverdag med mange bolde i luften, er en personlig træner løsningen for dig. Af flere grunde:

-        Du får yderst kompetent hjælp til at træne mere kvalitativt, således at træning, arbejde og familie tilgodeses mest muligt. Vi sikrer dig med andre ord størst muligt udbytte af den tid du har til rådighed til træning, uanset om det er 2 eller 20 timer om ugen.

-        Du får sparring om alt fra valg af cykel, indstilling af denne, udstyr mm.

-        Ubegrænset sparring og tæt opfølgning sikrer at din træning og restitution hele tiden er i balance, både i forhold til træningen men ikke mindst i forhold til alle de andre faktorer, der udgør din hverdag.

-        Du får tilknyttet Benjamin Justesen som personlig træner. Benjamin har en flot karriere bag sig på både landevej og MTB, og har ikke mindst mange års erfaring med at træne og sparre med cykelryttere på alle niveauer.

-        Benjamin følger dig tæt og sikrer at du altid træner optimalt og afstemt i forhold til dine muligheder, ambitioner, træningsbaggrund og motivation.

Det får du:

-        Opstartsmøde med din personlige træner (varighed 60 min)

-        Personligt træningsprogram i onlineuniverset TrainingPeaks (web + app). Træningsprogrammet skræddersys ud fra dine mulige træningsdage, tid, motivation, træningsbaggrund og målsætninger. Første program laves med udgangspunkt i dialogen til opstartsmødet, samt uddybende dataark, der udfyldes inden opstartssamtalen.

-        Nyt træningsprogram hver 2.-4. uge efter aftale.

-        Ubegrænset sparring via mail/telefon gennem hele træningsperioden, inkl. løbende tilpasning af træningsprogrammet, så det altid matcher muligheder og udvikling.

-        Premium medlemskab af TrainingPeaks

-        Prioriteret tilgang til Pelotons netværk af kompetente vejledere og behandlere.

 

Pris:

1550,- inkl. moms pr måned, minimum 3 måneders opstartsperiode.

Referencer

et udpluk af vores referencer...
Copyright by Running26 ApS - Jægersborg Alle 1D – Bilharziosebygningen - 2920 Charlottenlund.

Subscribe to our mailing list

* indicates required Email addresse * Fornavn * Efternavn *