Personlig Træningsvejledning – Løb

Hvorfor:

Til dig der vil have det optimale udbytte af din træning – uanset udgangspunkt og målsætning. Hvis du gerne vil sikre at du træner så effektivt og motiverende som muligt i en travl hverdag med mange bolde i luften, er en personlig træner løsningen for dig. Af flere grunde:

-        Du får tilknyttet enten Morten Olesen eller Bjarke Kobberø, der begge har mange års erfaring med at træne og sparre med løbere på alle niveauer, og med særlig erfaring i at træne erhvervsledere.

-        Din personlige træner følger dig tæt og sikrer at du altid træner optimalt og afstemt i forhold til dine muligheder, ambitioner, træningsbaggrund og motivation.

-        Ubegrænset sparring og tæt opfølgning sikrer at din træning og restitution hele tiden er i balance, både i forhold til træningen men ikke mindst i forhold til alle de andre faktorer, der udgør din hverdag.

 

Det får du:

-    Opstartsmøde med din personlige træner (varighed 60 min)

-    Personligt træningsprogram i onlineuniverset TrainingPeaks (web + app). Træningsprogrammet skræddersys ud fra dine mulige træningsdage, tid, motivation, træningsbaggrund og målsætninger. Første program laves med udgangspunkt i dialogen til opstartsmødet, samt uddybende dataark, der udfyldes inden opstartssamtalen.

-    Nyt træningsprogram hver 2.-4. Uge efter aftale.

-    Ubegrænset sparring via mail/telefon gennem hele træningsperioden, inkl. løbende tilpasning af træningsprogrammet, så det altid matcher muligheder og udvikling.

-    Premium medlemskab af online-platformen TrainingPeaks

-    Attraktive rabataftaler på bl.a. fysiologiske tests (se beskrivelse af testen her)

-    Prioriteret tilgang til Running26s netværk af kompetente vejledere og behandlere.

 

Pris:

1250,- inkl. moms pr måned, minimum 3 måneders opstartsperiode

Referencer

et udpluk af vores referencer...
Copyright by Running26 ApS - Jægersborg Alle 1D – Bilharziosebygningen - 2920 Charlottenlund.