Team Running26

DIREKTION

christian

Kristian Uhd Jepsen

Direktør, partner

Tlf. 25 76 86 44
Mail: uhd@running26.dk 

Hvis man kan få løb ind med modermælken, må det være sket for Kristian Uhd Jepsen, der er søn af to meget ivrige løbere. I sin egen aktive sportskarriere har Kristian ud over en maratontid på 2.45 været en dygtig mountainbikerytter og duatlet.

Som medstifter, ejer og direktør i Running26 har Kristian været med hele vejen, og han har i dag det overordnede ansvar i virksomheden. Med sit omfattende netværk inden for både sportens verden og dansk erhvervsliv, samt sin umættelige appetit på fremdrift, er Kristian en bærende drivkraft i virksomheden både hvad angår forretningsudvikling, salg og produktudvikling.

For Kristian er det en drøm at få lov at vise omverdenen, hvad fællesskaber omkring motion kan gøre ved både livs- og arbejdsglæde.

bjarke

Bjarke Kobberø

Cheftræner, partner

Tlf. 61 79 74 77
Mail: kobberoe@running26.dk

Atletik, og i særdeleshed løb, må siges at ligge i blodet hos Bjarke Kobberø. Han startede med at dyrke atletik som 8-årig, og han har ikke sluppet sporten siden, hvor det blandt andet er blevet til alle 6 World Marathon Major-løb med en bedste notering på 2.34.

Bjarke er cand.scient. i Idræt, og træning fylder stadig godt op i Bjarkes kalender. Det meste transport til og fra arbejde klares i løbesko, og derudover er Bjarke en særdeles efterspurgt personlig træner og motivator. Erfaringen herfra bruger Bjarke til vedvarende at videreudvikle Running26′s trænerkoncept, træningsmetoder og det uddannelsesprogram (Running26 Academy), som er en af garanterne for den kvalitet, vi leverer.

Sammen med Torbjørn Sindballe er Bjarke således overordnet ansvarlige for den sportslige produktudvikling hos Running26. Han har været i Running26 siden 2008 og partner siden 2010.

anders

Anders Løvgreen

Salgschef, partner

Tlf. 61 27 69 89
Mail: loevgreen@running26.dk

Med en uddannelse som cand.mag. i dansk og samfundsfag fra Københavns Universitet stilles Anders Løvgreen ofte spørgsmålet: Hvordan er du så havnet i Running26? Svaret er kort og godt, at nogle muligheder bare skal forfølges – uanset hvad. Med en kærlighed til løb og en drøm om at præge en nytænkende virksomhed, kunne matchet ikke være bedre.

Anders’ spring til Running26 blev taget i 2009 efter i en årrække som konsulent at have rådgivet danske og internationale virksomheder omkring marketing og kommunikation. Siden har han været en nøglefigur for udviklingen af især virksomhedens salgsmotor og kommunikationen med omverdenen.

Anders blev i slutningen af 2013 partner i Running26.

bang

Anders Bang

Partner

Tlf. 53 71 17 07
Mail: bang@peloton.dk

På cyklen hver dag siden 2 års alderen. Forældrerne havde ikke bil så alt foregik på to hjul. Cykel passionado, afficionado og glad for alt anden sport iøvrigt. Anders professionelle karriere startede med 10 år i reklamebranchen og længere udenlands ophold i Venezuela, Spanien og Italien – så sprog og cykelportens sydlandske temperament sidder på rygraden.

Herfra gik Anders solo, fandt sit drømmejob og startede PELOTON som en niche virksomhed for B2B cykling med fokus på middelhavsområdet. PELOTON blev efter et par år alene i sporet en del af Running26 – og Anders er idag en integreret del af Running26 med fokus på salg, forretnings & produkt udvikling.

bo

Bo Velds Andresen

Partner & Projektchef

Tlf. 30 24 09 99
Mail: velds@running26.dk

Bo Velds Andresen kom til Running26 som fast mand i slutningen af 2013, og hvis vi nogensinde skulle tvivle på, om vi har fat i ‘noget af det rigtige’, behøver vi blot at minde os selv om, at vi har kunnet tiltrække en kapacitet som Bo.

Med en arbejdsmæssig baggrund i den finansielle verden, seneste som aktieanalysechef hos Saxo Bank, er Bo systematisk og grundig som få. Disse egenskaber, kombineret med Bos store erfaring fra mange år som aktiv triatlet, og vi har i Bo en ressource, der dækker mange behov i Running26.

De første primære opgaver har for Bo været at drive et af 2014′s store forløb som projektleder. Forude venter uden tvivl masser af nye udfordringer, store som små.

PROJEKT TEAM

hyde

Nicklas Hyde

Projektleder

Tlf. 26 13 26 86
Mail: hyde@running26.dk

Nicklas Hyde har i et årti hørt til helt i toppen af dansk sprint. Massevis af danske mesterskaber på 200m og 400m samt deltagelse ved EM i atletik er det blevet til.

Nicklas startede som freelancetræner hos Running26 i 2010 og er et godt eksempel på, at det kan betale sig at være en dygtig Running26-træner. Altid forberedt til tænderne, opmærksom på detaljen og med en smittende energi – det kunne vi ikke stå for på kontoret, og Nicklas blev i 2013 en fast del af teamet i en nøglerolle som projektleder.

Baneatletikken er dog bestemt ikke lagt på hylden, så Nicklas jonglerer i dag et krævende arbejdsliv med daglig, hård træning i Sparta.

buch

Camilla Buch

Projektleder

Tlf. 29 90 48 79
Mail: camilla@running26.dk

Camilla er projektleder hos Running26 og har været med på holdet siden efteråret 2014, hvor den første primære opgave var at drive et af 2015′s store triatlonforløb som projektleder. Flere forløb fulgte efter og i dag sidder hun som en fast del af projektteamet, der varetager driften af Running26′ medarbejder- og kundeforløb.

Camilla er aktiv triatlet med blandt andet Ironman på CV’et. Når hun ikke er at finde på kontoret, er hun som regel ude at løbe på de lange distancer.

Gansler

Morten Gansler

Salg, Firmatouren

Tlf. 60 37 41 12
Mail: gansler@running26.dk

Morten Gansler Vinkel kom til Running26 i februar 2015, hvor han beskæftiger sig fuld tid med TV2 FIRMATOUR projektet – et projekt om at skabe Danmarks største cykelevent for virksomheder.

Sportsligt har Morten en baggrund som tidligere Team Danmark badminton spiller, golfspiller med hdc. 10, løb marthon i 2014 og uddannet løbetræner.

Professionelt er Morten uddannet cand. merc. i marketing fra Handelshøjskolen i Aarhus og har tidligere hjulpet Trustpilot.dk, i de spæde år, med at samle kapital nok til konstant at kunne ansætte nye folk og vinde markedsandele. Han drives af nye udfordringer/projekter og evnen til at optimere på eksisterende arbejdsgange og processer. Vigtigst af alt sammen med mennesker og med sundhed og sport som omdrejningspunkt.

EVENTS

kenneth

Kenneth Munk

Daglig Leder

Tlf.  26 25 80 32

Mail: munk@running26.dk

Kenneth Munk Reichardt har været en fast del af Running26-teamet siden 2008. Tidligere var han vores grundige og kompetente fysioterapeut, men i dag er han ansat som daglig leder for hele vores Running26 Event team der stabler en lang række XTERRA-stævner og en masse andre events på benene hver år.

Med en bachelor i fysioterapi og en personlig maratonrekord på 2.31, en 100 km. tid på 6.57.32 (Dansk Rekord) og en triatlon IronMan-distance på 9.02 siger det sig selv, at Kenneth er en dedikeret sportsmand.

andreas

Andreas Juul Jeppesen

Projektleder

Tlf. 22 86 95 36
Mail: jeppesen@running26.dk

Andreas er uddannet Cand. Scient i Idræt med sidefag i samfundsfag og har siden 2014 været tilknyttet Running26 Events. Han har en baggrund inden for en bred vifte af sportsgrene, hvor der både har været plads til målfarlige støvler på fodboldbanen og et yderst lavt handicap i golf. De seneste år er fodbolden og golfkøllen dog blevet skiftet ud med løbesko, racercykel og MTB.

Andreas er idag fastansat og burger hovedsageligt tiden på XTERRA, hvor han sidder som projektleder og ansvarlig for XTERRA Triathlon, Duathlon og Swimrun stævner rundt omkring i Danmark.

patrick

Patrick Mølholm

Projektleder & Eventkoordinator

Tlf.  21 60 26 14

Mail: moelholm@running26.dk

Patrick har en sportslig baggrund inden for atletik og har været en del af atletikverdenen siden han var helt lille. Han har forsøgt sig med samtlige af atletikkens discipliner i konkurrencer, men mellem/lang distance-løb er og bliver hans force. Øst-dansk mester er det blevet til et par gange og dertil en bedste notering på 5 km på 15:56.

Med flere års erfaring som børne, ungdoms- og voksentræner er Patrick klædt godt på til trænergerningen i Running26.

Med stort kendskab til afholdelse af atletik- og motionsstævner, sidder Patrick til dagligt som projektleder og stævnekoordinator i Running26 Events. Her beskæftiger han sig især med XTERRA NORDIC og er bla. ruteansvarlig. Patrick har samtidig en finger med i spillet, når det kommer til virksomhedens websites, tøjsalg og diverse andre fornøjelser.

rene

Rene Thomsen

Projektleder

Tlf.  31 26 50 24

Mail: thomsen@running26.dk

Rene har tidligere arbejdet med textile, transport og logistic, men blev fange af XTERRA-ånden og det gode sammenhold I vores Running26 Event-team og blev derfor hurtigt en højt værdsat hjælper til diverse XTERRA stævner.

Renes frivillige indsats gik ikke ubemærket hen og Rene sidder idag fast på kontoret, som en del af Event teamet og er bl.a. materielansvarlig.

Foruden at stable events på benene ynder Rene at spille fodbold, tennis, landevejscykling og MTB.

SPORTSLIG SEKTOR

Olesen

Morten Olesen

Testleder, træner

Tlf. 27 63 53 41
Mail: olesen@running26.dk

Jesper

Jesper Mølgaard

Trænerkoordinator, testleder

Tlf. 51 21 43 09
Mail: moelgaard@running26.dk

Med en baggrund som mellemdistanceløber (ungdomselite) og senere som Kraftcentertræner for mellem- og langdistanceløbereatleter i Team Danmark, DAF (Dansk Atletikforbund) og Aarhus 1900 har Jesper, der er bachelor i Idræt fra Aarhus Universitet, et indgående kendskab til træning af løbere på alle niveauer. Jesper er ligeledes løbetræner og Personlig Træner, hvor nogle af yndlingsemnerne er løbeteknik og løbestil samt funktionel og sportsspecifik styrketræning.

Jesper er blevet en fast del af teamet på kontoret hvor han er trænerkoordinator og ansvarlig for intern uddannelse og rekruttering til trænerstaben. Ud over dette er Jesper daglig leder af vores testcenter, hvor der udføres løbe- og cykeltest.

SAMARBEJDSPARTNER

martin

Martin Kreutzer

Ernæringsekspert

Tlf. 22 17 91 28
Mail: kreutzer@running26.dk

Ernæringsekspert Martin Kreutzer, der er landskendt fra TV, radio samt diverse aviser og magasiner, hører til landets mest eftertragtede foredragsholdere og rådgivere, når det gælder kost og sundhed.

Martin driver selvstændig virksomhed, men har været en del af Running26-familien som tæt samarbejdspartner og ‘room-mate’ i mange år. Her kender vores kunder ham som en ærlig, direkte og resultatorienteret sparringspartner, der altid er ambitiøs på en klients vegne.

Ved siden af sit virke som ernæringskonsulent er Martin en rigtig outdoor-type og dertilhørende gadget freak. Garagen derhjemme er således godt fyldt med udstyr af forskellig art og der findes næppe en udendørs udholdenhedssport Martin ikke har stiftet nært bekendtskab med.

torbjorn

Torbjørn Sindballe

Performance Coach

Tlf. 26 84 47 93
Mail: sindballe@running26.dk

Torbjørn Sindballe er tidligere professionel triatlet og har som den eneste dansker nogensinde været på podiet i den legendariske Hawaii Ironman. Foruden det har hans enorme vilje og ærgerrighed hjulpet ham til at blive dobbelt verdensmester på den lange distance 2004 og 2006.

Torbjørns tilgang til sporten har altid været en stringent anvendelse af videnskabelige metoder, en ukuelig nysgerrighed og en ekstremt målrettet arbejdsindsats. Samme egenskaber overfører han i dag til arbejdet i Running26, hvor Torbjørn særligt fungerer som performance coach både for hold og for individer.

Torbjørn har i en lang årrække fungeret som tæt samarbejdspartner for Running26. Han er forfatter til bøgerne “Den Perfekte Præstation” og “TRI – den ultimative træningsbog”.

TRÆNERPROFILER

Michael Birkebæk

Træner

Psykoterapeut og mental træner med en sportslig baggrund som mangeårig Age Group triatlet med resultater på internationalt topniveau. Michael er stadig aktiv, men træner derudover atleter på alle niveauer til både indendørs svømning, open water, på lande-vejen og løb.

Michael er en dedikeret og inspirerende underviser og personlig træner af allerhøjeste karat. Netop derfor er Michael en af de trænere vi benytter aller mest.

Frederik Clausen

Træner

Frederik Clausen er Cand. Scient. i Idræt og Sundhed fra Syddansk Universitet. Han har brugt det meste af sit aktive liv på fodbold på semihøjt plan. Han startede med løb i en relativ sen alder, da han på et højskoleophold på Oure Idrætshøjskole mødte den tidligere eliteløber Allan Zachariasen. Allan opfordrede ham til at skifte fodboldstøvlerne ud med løbeskoene, og siden da har den stået på løb næsten dagligt i håb om at forbedre sig. Distancerne har primært været 5.000 og 10.000 m løb.

Har været tilknyttet Running26 siden 2013 som Freelance-træner, men er i dag primært tilknyttet testcentret som testleder for Hechmann Sport Aeroscan Test (løb).

Christian Jørn Hansen

Træner

Christian har været løbetræner hos Running26 siden 2013. Udover funktionen som løbetræner fungerer Christian også som testleder i vores testcenter, der faciliterer løbe- og cykeltests.

Christian er videnshungrende indenfor især fysiologien forbundet med løbetræning og dette kommer vores kunder til gode når Christian enten tester, eller løber sammen med, kunder.

Christian har tidligere løbet ni maratons, én ironman, og nu er favoritdistancerne især de kortere baneløb, alt fra 800m-5000m.

Benjamin Justesen

Træner

Benjamin startede med at cykle i 2000, det er siden blevet til en del kilometer på vejene. Nok sådan i nærheden af 4 gange jorden rundt efterhånden. Benjamin startede på landevejen og har siden skiftet til MTB sporten hvor han i dag er blandt toppen i Danmark. Benjamin har 7 danmarksmester-titler i skabet og bruger stadig meget tid på træning.

Benjamin begyndte at arbejde i Running26/PELOTON i 2013 og har siden 2015 arbejdet fast med cykelrelaterede projekter i Running26/PELOTON regi.

Til dagligt sidder han med det sportslige ansvar for cykelafdelingen og står for træningsprogrammer, cykeltests, og den personlige træning. Benjamin har arbejdet med nogle af de bedste mtb atleter i DK og har mange års erfaring med træning og coaching. Den faglige baggrund har Benjamin fra sit Idrætsstudie på Københavns universitet.

Referencer

et udpluk af vores referencer...
Copyright by Running26 ApS - Jægersborg Alle 1D – Bilharziosebygningen - 2920 Charlottenlund.