Forlang det optimale af os

Vi har altid som mål at præstere til topkarakter, når vi leverer sundhed og store oplevelser til vores kunder. Det må du gerne holde os op på. Især er vi optagede af at score højt på nedenstående fire parametre, der tilsammen udgør kerneværdierne i Running26.

Nærhed
Vi gemmer os ikke bag systemer, men stiller os til rådighed som mennesker af kød og blod. Vi har tid til at lytte, tid til at spørge og har lyst til at give noget af os selv i enhver relation.

Personlig udvikling
Vi prøver altid at komme et spadestik dybere end ’blot’ sportslige mål og ambitioner. Det sportslige er nemlig sjældent selve roden til vores ambitioner, og de største resultater kommer altid, når sport bliver et middel til en reel, personlig udvikling mod en bedre og klogere version af os selv.

Netværk
Et netværks styrke er i høj grad en funktion af fælles oplevelser. Vi bringer mennesker sammen uden skelen til position eller fysiske forudsætninger, skaber en afslappet men fokuseret ramme, hvor ikke alt er givet på forhånd, og lader relationerne og netværket udvikle sig dag for dag.

Faglighed med et touch
Faglig dygtighed er forudsætningen for at levere kvalitet, men er langt fra tilstrækkelig. Planlægning, myndighed, imødekommenhed og energi er lige så afgørende egenskaber for at kunne levere på et tilstrækkeligt niveau. Og det skal helst se legende let ud samtidig.

Referencer

et udpluk af vores referencer...
Copyright by Running26 ApS - Jægersborg Alle 1D – Bilharziosebygningen - 2920 Charlottenlund.