DSC04794

R26 BØRSEN MASTER PERFORMANCE 2017

Vi er svært begejstrede over at kunne invitere dig med til en helt speciel oplevelse inden for trailløbets og bjergbestigningens fascinerende verden. På denne side kan du læse mere om R26 Master Performance, som i 2017 retter sigtekornet mod det betagende og dragende alpeområde omkring Chamonix og Mont Blanc. Du finder information om:

  1. Aktivitetsbeskrivelser for de tre dage i og ved Chamonix, Frankrig
  2. Forberedelserne med holdet, centreret om 7 specielle trænings-seancer, der gør dig helt klar både fysisk og mentalt. Programmet starter med inspirationsaften 18. januar og selve træningsforløbet starter 12. marts 2017.
  3. Din mulighed for at tilvælge personlig træning og tilknytning til Club Running26
  4. Priser og vejen til din tilmelding.

God læselyst. Har du spørgsmål eller kommentarer, der trænger sig på undervejs, så tøv ikke med at kontakte os via de oplysninger du finder i højre side af skærmen.

Det lille billedudvalg herunder er fra Master Performance 2016, hvor turen gik til det skotske højland, samt fra de tidligere ture til Marokko (2015) og Island (2014). Det bliver selvsagt ikke lignende landskaber i 2017, når vi rykker til Frankrig, men det bliver lige så spektakulært og mindst lige som udfordrende.

Når det er sagt, er det vigtigt at tilføje, at du bestemt ikke behøver at være en garvet trailløber/bjergbestiger for at deltage på R26 Master Performance 2017. Hvis du bare har nogen erfaring med at løbe/begå dig i naturen, og du ikke er bange for at sætte dig et ambitiøst mål og arbejde for at nå det, så er programmet også for dig.

I 2017 går turen som nævnt til Frankrig. Nærmere bestemt til området omkring byen Chamonix, som er placeret i alperne tæt ved Mont Blanc.

Omkring Chamonix finder vi en natur, der kan få enhver trailløbers og bjergbestigers tænder til at løbe i vand. Og der bliver masser af tid i naturen, når du sammen med resten af holdet skal gennemføre det store mål for Master Performance 2017. I årets udgave er det muligt at sammensætte sin helt egen aktivitetspakke, alt efter om man hungrer mest efter at blive markant udfordret  på nogle af de mest berømte trails i verden eller hellere vil vandre/klatre og nyde den enestående natur på anden vis. Og så belønner vi naturligvis os selv med alt det bedste fra det franske køkken – og vinmarker.

Som titlen indikerer har vi igen i år Børsen med os som partner på forløbet. Holdet og forløbet vil blive fulgt helt frem til kulminationen i Chamonix, men det er naturligvis tilladt at undsige rampelysets skær og stadig være med på fuld omgangshøjde med resten af holdet.

3 enestående dage i trailløbets og bjergvandringens mekka.

Bemærk, at afrejsedagen er onsdag den 6. september (fly letter kl. 8.20 fra Kastrup) og hjemrejsedagen er søndag den 10. september (fly lander 21.10 i Kastrup). De tre dage i bjergene er således torsdag, fredag og lørdag. En uddybende præsentation af dagsprogrammet findes her:

Dag 1: torsdag den 7. september

Dagen rummer 2 etaper: Morgen: trail run – Eftermiddag trailløb/vandring eller klatring/via ferrata

Morgen: Warm up trail-run : Chamonix – Argentiere valley trail.
Rute : 16km, 439m elevation gain
Efter frokost:
Gruppe 1 : 1km vertical run til Brevent
Gruppe 2 : Via ferrata i les Passy

DSC04412

Dag 2: fredag den 8. september

En dag i bjergbestigningens/klatringens tegn – med tre forskellige variationsmuligheder alt efter vejr og mod. Er du slet ikke til klatring vil der også være en hike/trail-option på dagen.

OBS! Sikkerheden er naturligvis helt i top og uanset erfaring vil du blive udfordret på et passende niveau, under tæt opsyn af meget erfarne guider.

A/ Arete des Cosmique eller Travers af Aiguilles des Entreves.
Flot højalpin klatring fra Aiguille du Midi eller Pt. Helbronner. Kan kombineres med en travers af Vallee Blanche hvis vejret er til det.
Kræver godt vejr
B/ Travers over Aiguilles des Chrochues.
En fin og luftig klippetur over Aiguilles des Chrochues kanten. Lift fra Flegere til topstationen Index. Herfra 1t gang til Col des Chrochues, 1- 2t travers hen over klippekam. 1.5-2t vandring ned til midt-stationen.
Kan kombineres med Aiguille de Belvedere for de stærkeste.
Vejret skal være rimeligt for at lave denne dag.
C/ Via CordaMontenvers – Plan de l’Aiguille
Kan være en dårligt vejr option. Klatring op via klipper (450 højdemetre) til Les Mottets. Herfra kan man enten gå ned eller fortsætte op til Montenvers togstationen. Herfra kan man tage toget ned eller fortsætte videre mod f.eks Plan de l’Aiguille.
Kan laves i relativt dårligt vejr.
DSC_5284IMG_1520DSC07152

Dag 3: lørdag den 9. september

Kongeetapen. Igen med flere variationsmuligheder:

A/ High valley loop
Brevent – La Flegere – Trelechamp – Aiguillletes des Posettes – Col des Posettes – Les Jeurs – Col de Balme – Le Tour – Balcon Nord tilbage til Chamonix.
Strava route – 42,4km, 2168m h¿jde op.
As flowy as it gets! Start med lang travers over fra Brevent mod La Flegere, med flere stigninger og nedture undervejs. Fra Flegere er det er gradvis nedløb mod Trelechamp, hvorfra der starter en længere stigning op mod Aig. des Possettes, hvorfra vi igen får luften og de flotte views mod massivet. Vi løber kort ned mod Col des Posettes og har igen en længere tur op mod Tete de Balme. Denne tur deler ikke nogen distance med UTMB, men er direkte fra Chamonix og med god distance uden af eksplodere i højdemetre. Turen har flere sektioner som også bruges på 42km turen Marathon du Mont Blanc og ligeledes noget af 80km Marathon du Mont Blanc ruten.
B/ Aiguilles Rouges loop
Le Buet – Col du Salenton – Refuge Moede Anterne – Pont de ArlevŽ -Col du Brevent – Planpraz – (Flegere) – (Tete au Vent) – (Col du Montets) – (Le Buet).
23km – 2050m (til Planpraz) / 41,0km – 2789m (hele vejen til Buet)
En vild og flot tur der virkeligt er værd at lave i et område der er mindre befærdet end de mest begåede stier i Chamonix. Stierne er vekslende fra gode trails, til singletrails til mere stenede og komplicerede partier. Der er nogle kraftige stigninger undervejs og ingen tvivl om at det er en hård tur. Denne tur deler ikke nogen distance med UTMB.
C/ Col du ForclazFenetred’ArpetteChampexCol du Forclaz
Flot loop der byder på en lang og hård tur. Efter en lang opstigning fra Col du Forclaz mod Fenetre d’Arpette har vi en lang nedstigning til Champex. Herfra kommer vi ind på UTMB trailet der fører os op og tilbage mod Col de Forclaz. Også en hård tur der nok skal give trætte lår.
25km, 1593m
DSC04403

INDKVARTERING på hele turen (onsdag den 6. september – søndag den 10. september) foregår på super lækre og autentiske Le Morgane Chamonix. Chamonix er rig på kulinariske oplevelser, som naturligvis også vil indgå som en central del af udfoldelserne. Det er jo vigtigt at belønne sig selv for flotte præstationer.

Grundig FORBEREDELSE

Hvis udfordringen i Frankrig virker voldsom, så fortvivl ej. Vi har planlagt 6 måneder med udførlig og inspirerende forberedelse til dig.

Som deltager på holdet har du tilgang til landets førende eksperter inden for træning, ernæring og udstyr. Du er med dette forløb ganske enkelt garanteret al den støtte, motivation og vejledning, du kan ønske dig. Alt sammen pakket ind i et stærkt netværk af ligesindede.

Master Performance 2017 består af 12-15 deltagere.

Specielt for denne gruppe har vi tilrettelagt følgende trail- og klatreseancer, der gradvist bygger op mod den ultimative udfordring i Frankrig.

Fællestræning med Club Running26 fra kl. 17:30-18:30. Herefter bydes der på lidt godt til ganen, inden Majken Schultz & Gitte Hansen vil inspirere med fortællinger og refleksioner fra henholdsvis bjergvandring og ekstremløb. Vi runder af med at præsentere årets Master Performance-forløb, og der vil kunne spørges løs om (næsten) hvad som helst. Nærmere information følger til alle der har angivet deres interesse til Bjarke.

Vi løber en tur i et smukt skovområde, hvor vi differentierer gruppen og sikrer, at alle får en optimal start på forløbet. Fokus vil være på teknik og de grundlæggende elementer for at ruste sig til trailløbets glæder og udfordringer. Efter træningen vil der være fælles middag og hygge med dine kommende MP-fæller.

Det er egentlig ikke afgørende at du har stiftet bekendtskab med at klatre inden turen til Frankrig til september – men vi synes alligevel at det er en vigtig del af dette forløb at udfordre og  udvide vores ekspertiseområder. Og for mange vil en skarp introduktion til klatringens ædle kunst sikre netop dette.

Idag skal vi give udholdenheden, styrke og sejheden et ekstra boost med en længere tur i krævende og afvekslende terræn på Møn – og kan ikke udelukke at der er en lille trappe der skal forceres undervejs…

Til denne seance øges udfordringsgraden et hak, med primært fokus på at håndtere en kraftig(ere) variation i kuperingsgrad. Potentielt drager vi til Hallandsåsen i Sverige, hvis logistikken passer for gruppen.

Kullen rummer perfekte muligheder for at teste både løbeform og klatreevner af i mere specifikt terræn end vi kan mønstre på Sjælland. Vi spiser fælles frokost undervejs.

En uhørt let træning, men vi er tæt på hovedmålet og formen skal bare pudses af. Vi afholder efter træningen race briefing med de sidste praktiske input.

TRÆNERTEAMET

Du har som nævnt et rutineret udvalg af kapaciteter ved din side, når du skal gøre dig klar til udfordringerne.

Bjarke Kobberø er partner i Running26 og har over 10 års erfaring som personlig løbetræner for (især) erhvervsledere. Bjarke har både teori og praksis i orden, dels som cand.scient i Idræt med speciale i træningsfysiologi, dels som mangeårig løber på højt niveau, med bl.a. en bedste maratontid lige under 2.30.

Line Søderlund har været løbetræner i Running26 siden 2010 og har sideløbende uddannet sig til læge ved KU. Line er blandt landets dygtigste orienteringsløbere og har markant trail-erfaring fra utallige træningstimer og motionsløb i terrænet. Hun er stort set umuligt at fange, når det stejlt ned ad bakke.

I Chamonix er vi tæt dækket op af lokale, erfarne og ikke mindst dygtige instruktører der sikrer at vi er i trygge og motiverende hænder i alle aktiviteter.

TILFØJ UGENTLIGT TRÆNINGSFÆLLESSKAB OG DIN EGEN PERSONLIGE TRÆNER

Som et ekstra element i dine forberedelser til turen til Chamonix har du mulighed for at blive tilknyttet løbenetværket Club Running26. Netværket består i dag af ca. 80 aktive løbere, der alle har en rolle i dansk erhvervsliv. Læs mere om, hvad det kan betyde for dig, både netværks- og træningsmæssigt.

Det er også muligt at give din helkropsstyrke et gevaldigt boost med deltagelse i Club Rocky: www.running26.dk/clubrocky

Træning med Club Running26

Club Running26 mødes til fællestræning to gange ugentligt, onsdag kl. 17:30 – 18.30 fra Charlottenlund og lørdag kl. 8:00 – 9:00 fra Fortunen v/Dyrehaven. Træningsfællesskabet er afslappet og præget af venskabelighed og god stemning medlemmerne i mellem. Samtidig bliver der gået til stålet til træningen, som vil være varieret og også indeholde elementer af styrketræning.

Fællestræningen i Club Running26 er ikke rettet specielt mod trail-løb, men klubben rummer en god andel løbere med interesse for trail, så der vil fra tid til anden blive gennemført trailtræninger.

Med tilknytningen til Club Running26 får du et fast holdepunkt for god, solid træning – sammen med et førsteklasses netværk af løbeinteresserede erhvervspersoner. Læs meget mere om Clubben her.

cr26_top

Personlig træning med Bjarke Kobberø

Som medlem af Club Running26 får du samtidig adgang til den bedst tænkelig sparring omkring din personlige træning og udvikling. Det sker via tilknytning af Bjarke Kobberø som din personlige træner og coach. Sammen med Bjarke lægger du fra forløbets start en realistisk plan for perioden, og kort tid derefter begynder du arbejdet med at blive lige nøjagtig den løber, du gerne vil være – med en skræddersyet plan i hånden.

Bedre muligheder for at realisere dine mål får du ikke:)

Priser og tilmelding

Samlet: kr. 20.900 + moms kr. 1000 (rejsepakke momsfritaget)

  1. Trail- og klatrekursus med seks unikke træninger, inkl. to middage, race briefing og meget mere
  2. Heldagstur med trailløb og klatring på Kullen, Sverige.
  3. Fem dages udfordrende netværkstur til alperne med alt inkluderet (fly, hotel, transfer, alle måltider og snacks, lokale guides, transport til og fra ruter)
  4. Teknisk rejsearrangør: Travel Sense, medlem af Rejsegarantifonden (nr. 1504)


For yderligere kr. 4.000 ex moms får du personlig træner og medlemskab af Club Running26

  1. Platinmedlemskab i ClubR26 i perioden marts til primo september 2016 inkl. to ugentlige fællestræninger og skræddersyede træningsprogrammer + sparring med Bjarke Kobberø.
  2. Tilgang en lang række andre fordele, inkl. rabataftaler, foredrag og events for Club Running26.

Interesseret i at blive en del af holdet og dermed tage del i et fantastisk, fælles oplevelse?

Send en mail til Bjarke Kobberø på kobberoe@running26.dk og angiv din interesse. Du bliver efterfølgende kontaktet med yderligere information om den videre færd samt svar på eventuelle spørgsmål du måtte have.

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig!

Masser af bjerghilsner

Running26

Referencer

et udpluk af vores referencer...
Copyright by Running26 ApS - Jægersborg Alle 1D – Bilharziosebygningen - 2920 Charlottenlund.