mentaltraning

Bliv mentalt stærk

Træningsforløb hos Running26 handler ikke kun om at forbedre fysiske forudsætninger for at nå egne og fælles mål, men i høj grad også om den mentale del af ligningen.

Under krævende træning kommer vores mentale ressourcer under pres på linje med de fysiske. Bliver presset for stort i forhold ti vores kapacitet, begrænser det vores udvikling. 

Som supplement til den fysiske udvikling fokuserer vi derfor ofte særskilt på den mentale del af ligningen også. Det kan ske på forskellig vis:

Workshoppen ‘The Running26 Mindset’ er udviklet i tæt samarbejde med mentaltræner og erhvervscoach Rasmus Bagger. The Running26 Mindset præsenteres som en Powertalk, hvor Rasmus Bagger på energisk vis gør det klart, hvor nær sammenhæng der er mellem vores tanker, vores følelser og vores krop. Det vil sige: I hvor høj grad vi selv, i kraft af vores tanker, kan påvirke, hvor meget vores krop er i stand til at kapere.

Individuel coaching tilbydes hos den af vores uddannede coaches, der matcher dit behov bedst. Ofte indgår individuel coaching som en del af et Running26-forløb, men du har også mulighed for at tilknytte en coach til dit eget personlige træningsforløb.

Kontakt os, uanset hvordan du ønsker at styrke det mentale beredskab.

Referencer

et udpluk af vores referencer...
Copyright by Running26 ApS - Jægersborg Alle 1D – Bilharziosebygningen - 2920 Charlottenlund.