IMG 2675

Nyt samarbejde med Team Giant Scatto

En glødende passion for cykelsporten, i særdeleshed dansk cykelsport, er fællesnævneren i et nyt og nytænkende samarbejde mellem talentholdet Team Giant Scatto og netværksvirksomheden PELOTON. Målet er at skabe optimale rammer for, at landets største talenter og de mange cykelpassionerede erhvervsfolk i danske virksomheder gensidigt kan hjælpe og inspirere hinanden.

PELOTON hjælper en række større danske virksomheder med at styrke virksomhedernes professionelle netværk gennem cykelsporten. I samarbejde med Saxo Bank udviklede PELOTON eksempelvis konceptet ’Ride Like a Pro’, hvorigennem banken via tæt kontakt med ryttere på Tinkoff Saxo-holdet fik aktiveret sponsoratet af holdet over for bankens vigtigste kunder i Danmark og London. Erfaringerne fra ’Ride Like a Pro’ har været en god ballast i udformningen af samarbejdet med Team Giant Scatto, fortæller Adm. Direktør i PELOTON Kristian Uhd Jepsen:

”Der er mange gode grunde til at bringe et dansk professionelt drevet cykelhold sammen med virksomheder. Rytterne har rigtig godt af indtryk fra verden uden for cykelsporten og netværket til erhvervslivet gavner både på kort og på længere sigt. Samtidig er de mange cykelinteresserede erhvervsfolk super nysgerrige for at få direkte indblik i maskinrummet på et cykelhold og for momentvis at kunne være en del af den verden, som de under normale omstændigheder kun kan forsøge at efterligne i deres fritid”.

Hos Team Giant Scatto ser holdejer Brian Nygaard ligeledes frem til samarbejdet med store forventninger: ”Hos Team Giant Scatto har vi samlet nogle af landets allerstørste talenter, heriblandt verdensmestre og olympiske medaljetagere. Men vi har ambitioner langt ud over talentstadiet og er slet ikke færdige med at udvikle os, både som ryttere og som mennesker. Samarbejdet med PELOTON giver os adgang til cykelinteresserede virksomheder, og det giver dermed mine ryttere en chance for i en ung alder at formidle deres erfaringer til et voksent og ressourcestærkt publikum. Det vil styrke rytterne personligt og også gøre dem mere bevidste om verden omkring dem”.

Konkret kommer Team Giant Scatto ryttere blandt andet til at fungere som hjælpetrænere på PELOTON’s virksomhedshold, lige som de vil indgå som foredragsholdere og som løst tilknyttede projektansatte, i det omfang det er muligt ved siden af træning og løbskalender.

”Det er ikke nyt for virksomheder som vores at hyre cykelryttere ind som en del af et virksomhedsforløb. Vores og Team Giant Scattos tilgang er dog markant anderledes, da vi primært arbejder med ryttere, der fortsat er aktive på landevejen og på banen. Det tror vi på giver mere nerve, mere nærhed til sporten og adgang til endnu større oplevelser for vores kunder”, slutter Adm. Direktør i PELOTON, Kristian Uhd Jepsen.

TEAM Giant Scatto er et dansk continental cykelhold med base i Roskilde. Holdet består i 2017 af et godt miks af talentfulde ryttere, verdensmestre, europamestre og OL-medaljetagere, både over og under 23.

PELOTON er en del af virksomheden Running26, som igennem 10 år har arbejdet med at styrke relationer mellem virksomheder og deres omverden gennem sport. Alle cykelaktiviteter i Running26, herunder samarbejdet med TV2 omkring landets største cykelevent for virksomheder, Firmatouren, er samlet under brandet PELOTON.

For yderligere oplysninger, kontakt:
Brian Nygaard, Team Giant Scatto – brian@energysport.dk eller 23 41 41 91
Kristian Uhd Jepsen, PELOTON – uhd@running26.dk eller 25 76 86 44

Referencer

et udpluk af vores referencer...
Copyright by Running26 ApS - Jægersborg Alle 1D – Bilharziosebygningen - 2920 Charlottenlund.