holdetbag1

Mennesker og motion i centrum

Vi styrker virksomheder og mennesker med motion og personlig udvikling som de grundlæggende ingredienser. Alt imens vi udlever egne drømme og ambitioner.

Running26 er en trænings- og coachingvirksomhed, der er specialiseret inden for afvikling af sundheds- og relationsskabende forløb med motion som omdrejningspunkt.

Langt størstedelen af vores aktiviteter retter sig mod virksomheder. Vi hjælper grundlæggende vores virksomhedskunder på ét eller flere af følgende tre områder:

Derudover er vi altid friske på nye udfordringer. Hvis du derfor går med en krøllet ambition om at bringe mennesker sammen omkring en fysisk udfordring (med hele verden som potentiel legeplads), så tag fat i os for en uforpligtende snak.

På det personlige plan…

Running26 er en partnerdrevet virksomhed, hvor vi selv skaber rammerne om vores arbejdsliv. Vi er en flok idealister, der selv går efter hele pakken:

  • • Et privatliv præget af kærlighed, overskud, glæde og tryghed
  • • Et arbejdsliv fuld af mening, energi, udvikling og udfordringer
  • • En stærk krop og et skarpt sind.

Intet af ovenstående er nemt eller kommer af sig selv. Men det bliver i det mindste muligt, så snart vi erkender, at vi hver især er ansvarlige for at få ligningen til at gå. Vi er alle personligt ansvarlige for at skabe et godt liv for os og for vores nærmeste.

Vi kaster en masse energi ind i vores arbejde, fordi vi til stadighed får masser af energi retur fra de mange inspirerende mennesker, vi møder til hverdag. Og, fordi vi generelt er gode til at passe på os selv og på vores kolleger i et arbejdsliv, der kræver, at vi hele tiden er ved tæt på fuld styrke, sammen og hver for sig.

I menuen under “Om Running26″ kan du læse mere om

Referencer

et udpluk af vores referencer...
Copyright by Running26 ApS - Jægersborg Alle 1D – Bilharziosebygningen - 2920 Charlottenlund.