Skærmbillede 2015-03-25 kl. 00.05.57

PELOTON lancerer i samarbejde med TV2 ‘Firmatouren’

Et cykelmotionsløb for hold a 5 personer skræddersyet til virksomheder

Firmatouren består at to cykelløb:

  • ”RacerTouren 75 km” og ”MotionsTouren 25 km” – begge for hold a 5 personer

Firmatouren tilgodeser således både den helt almindelige cyklist med cykelkurv og den mere trænede motionist der ønsker både længere distancer og et konkurrenceelement indbygget.

Firmatouren tilbyder alle deltagere og tilskuere rammerne for et social event både under og efter afvikling af cykelaktiviteterne. Derfor afsluttes begge ruter næsten samtidig så hele virksomheden og alle de andre deltagere er samlet både før og efter start.

I både RacerTouren og MotionsTouren gives der point i en række kategorier – Den virksomhed får flest point i de forskellige kategorier kåres som samlet vinder af FIRMATOUREN 2015

Selve cykeleventen består af to forskellige aktiviteter:

  • RacerTouren – ca. 75 km. Afvikles som cykelløb på afspærret ture med marshalls etc.
  • MotionsTouren – ca. 25 km. Afvikles som motionsløb på delvis afspærret rute

Man deltager i hold af 5 deltagere i både RacerTouren og MotionsTouren – således at man indbyrdes på hvert hold sørger for at alle deltagere kommer hurtigt (gælder kun RacerTouren) trygt og sikkert i mål. Alle virksomheder kan i udgangspunktet tilmelde alle de hold de vil.

Begge ruter afsluttes i samme målområde, næsten samtidig – men med to forskellige indgange så det hurtige og det mindre hurtigt felt ikke blandes.

Cykling er en god og sund måde at bevæge sig på, samtidig er cyklen et fremragende transportmiddel, der også bidrager til folkesundheden ved at nedsætte transporttrængsel og-forurening.

Cykling som organiseret motionsform vokser i alle virksomheder fra lager til direktionsgangene – Men der eksisterer i dag ikke et cykelmotions løb der er dedikeret til virksomheder – Derfor har TV 2 i samarbejde med PELOTON skabt en firmabegivenhed med et konkurrence element der er social, sjov og samtidig fremmer medarbejdernes sundhed.

Læs mere og tilmeld dig og din virksomhed på http://FirmaTouren.tv2.dk

Læs mere om PELOTON Hvem er folkene bag PELOTON

Referencer

et udpluk af vores referencer...
Copyright by Running26 ApS - Jægersborg Alle 1D – Bilharziosebygningen - 2920 Charlottenlund.

Subscribe to our mailing list

* indicates required Email addresse * Fornavn * Efternavn *