Hvem er folkene bag PELOTON?

Hvem står egentlig bag PELOTON? Det er alle folk, der på hver deres måde har arbejdet med cykling i mange år og på den måde har et stort hjerte for cykelsporten. Så vi er ikke betænkelige ved at påstå, at vi hos PELOTON råder over markedets stærkeste team inden for cykling.

Daglig ledelse
Bo Velds Andresen
Bo har mange års baggrund i investeringsbanksektoren hos blandt andre Saxo Bank, som leder af bankens aktieanalyseafdeling, hos Nordea Markets og SEB Enskilda. Bo er samtidig uddannet personlig træner og certificeret coach og har både stor kendskab til og passion for udholdenshedssportsgrene.
Bo er i dag partner i Running26, som er PELOTON’s moderselskab.
Mail: velds@peloton.dk
Mobil: +45 30 24 09 99

Anders Bang
Anders har sin baggrund i reklamebranchen efter mange år som Account Director hos blandt andre bureauet Co+Høgh. De seneste år har Anders ejet Peloton Rejser – et rejsebureau, som har specialiseret sig i skræddersyede cykelrejser til professionelle netværk og virksomheder, både medarbejder- og kunderelaterede ture.
Også Anders er i dag partner i Running26, som er PELOTON’s moderselskab.
Mail: bang@peloton.dk
Mobil: +45 53 71 17 07

PELOTON cheftræner
Benjamin Justesen
Benjamin er en af landets ypperste MTB-ryttere. Han har kørt elitecykling i Danmark og udlandet i 10 år og er fem gange dansk mester. Benjamin har dertil læst idræt på Københavns Universitet og arbejdet som fysisk træner igennem de seneste seks år.
Hos PELOTON fungerer Benjamin som træner og indpisker hos vores egen cykelklub, Club PELOTON samt på udvalgte virksomhedshold.

Referencer

et udpluk af vores referencer...
Copyright by Running26 ApS - Jægersborg Alle 1D – Bilharziosebygningen - 2920 Charlottenlund.

Subscribe to our mailing list

* indicates required Email addresse * Fornavn * Efternavn *