Tag ud i verdenen med PELOTON

PELOTON er et selvstændigt selskab under Running26, der har specialiseret sig i at levere unikke oplevelser og ikke mindst inspirerende og effektive træningsforløb inden for cykling – uanset om det gælder race på landevejen eller de mere specialiserede cykeldiscipliner som cyclo-cross eller banecykling.
Peloton_Mallorca

Tag med på 5 fantastiske cykeldage på Mallorca

Størstedelen af verdenens professionelle cykelhold kan ikke tage fejl! Derfor har vi også valgt at placere 5 dages forårstræningstur i et af verdens allerbedste cykelområder, nemlig den spanske ferieø Mallorca. Med udgangspunkt i den autentiske og meget hyggelige lille landsby Selva, bor vi midt på de mest legendariske af øens cykelruter. Afrejse den 16. april 2015.
Læs mere om turene til Mallorca
Peloton_lamarmotte

Træningsforløb frem mod La Marmotte 2015

Her er der tale om et helstøbt trænings- og turoplæg, der på bedste og varierede måde gør dig klar til at tage udfordringen op med Alpernes ultimative styrkeprøve, nemlig La Marmotte 2015!

Den fælles udendørs cykeltræning med PELOTON’s kompetente trænere starter lige efter påske, og i løbet af de kommende tre måneder får du trænet effektivt på landevejsraceren så formen topper til juli når de franske alper besejres. Et eksklusivt og effektivt forløb med en komplet rejse- og hotelpakke med startnummer, guides og support på ruten så du blot skal tænke på den gode oplevelse og de gode resultater.

Læs mere om den komplette pakke frem mod La Marmotte 2015

Referencer

et udpluk af vores referencer...
Copyright by Running26 ApS - Jægersborg Alle 1D – Bilharziosebygningen - 2920 Charlottenlund.

Subscribe to our mailing list

* indicates required Email addresse * Fornavn * Efternavn *