reference

Vi samler på tilfredse kunder

En række af de dygtige og inspirerende mennesker, vi møder til daglig, har været så venlige at fortælle om, hvad de og deres virksomheder får ud af at træne med os.

Kontakt Anders Løvgreen på loevgreen@running26.dk, hvis du vil i kontakt med en konkret person eller virksomhed for at høre mere om deres oplevelse med Running26.

Professor ved CBS – Majken Schultz

”Træningen passede til os alle – uanset niveau”

Det var med en vis usikkerhed, at Majken Schultz takkede ja til at deltage i et forløb, da hun blev inviteret af PricewaterhouseCoopers. Der blev inviteret bredt i Majkens VL-gruppe, hvor mange sagde ja tak til tilbuddet uden at blinke. Selv havde Majken startet med løbetræning i det små. Det var dog med en vis usikkerhed, at Majken mødte op til træning første gang. ”Jeg må indrømme, at jeg var en smule nervøs og usikker på, om jeg kunne følge med!”

Uteknisk og unørdet løbetræning

Kristian Uhd Jepsen var træner på forløbet, og han sørgede for, at træningen passede til os alle – uanset niveau. På den måde fik han alle løbere med. For Majken var det meget vigtigt, at træneren fik gjort løbetræningen simpel og let at gå til. ”Jeg var især glad for, at hans tilgang til løbetræningen er meget uteknisk og unørdet”.

Carsten Fredholm, Adm. Dir. Nestlé Norden

”Vi er blevet mere sammentømrede som team. Stemningen er lettere, og vi kender simpelthen hinanden bedre”

”Det skal være en stor udfordring, men ikke umuligt”. Sådan lyder vores anbefaling ofte til kunderne, når vi diskuterer valg af hovedmål for et træningsforløb.

Få personer har taget lige netop den anbefaling så bogstaveligt som Carsten Fredholm, Adm. Direktør i Nestlé Norden. Som et fælles projekt for den nordiske managementgruppe, ManCom, definerede Fredholm en målsætning om at cykle fra Nestlé Danmark på Dampfærgevej, Østerbro til Nestlés globale hovedkvarter i Vevey, Schweiz. En tur på 1.326 km, som skulle tilbagelægges på bare syv dage.

”Vores gruppe er sammensat af ni forskellige nationaliteter med vidt forskellig baggrund, så vi havde brug for et fælles projekt, der ville teste vores evne til at arbejde sammen under pres. Desuden ville vi sætte handling bag Nestlés ambition om at være verdens førende inden for Nutrition, Health & Wellness, fortæller Carsten Fredholm.

Godt hjulpet og stærkt resultat

Turen til Vevey i Schweiz gik over al forventning med ganske få og små uheld, hvilket var en stor lettelse for Carsten Fredholm. ”Jeg var faktisk meget lettet, da vi drejede om hjørnet ned til Nestlés hovedkvarter i Vevey. Vi kørte jo ude i trafikken, og man ved aldrig, hvad der kan ske”.

De minutiøse forberedelser gav dog også en stor grad af tryghed. ”Teamet fra Running26 har været kompetente og professionelle hele vejen igennem. Og så er det bare en flok, der er behagelig at være sammen med, og som får alle til at slappe af”.

Også internationalt i Nestlé-koncernen har projektet vakt opsigt og har placeret Norden tydeligere på koncernens verdenskort, fortæller Carsten Fredholm.

Karina Hansen, QC Kvalitetskontrol LEO Pharma

”Før var løb kedeligt – nu er jeg blevet afhængig”

Karina Hansen fra LEO Pharma er fast kvinde på holdet, når firmaets løbeklub, Running4Gold, hver onsdag eftermiddag har besøg af tre trænere fra Running26. Og træningen har betydet, at det er sjovere at gå på arbejde. ”Før i tiden kendte jeg kun folk i min egen afdeling, men nu kender jeg folk overalt herude. Og det er meget nemmere at tage kontakt til mine kolleger, når vi har løbet til fælles”.

Variation og gode trænere

At løb nu er en uundværlig del af Karina Hansens liv hænger i høj grad sammen med den type af træning, hun har oplevet under Running26’s trænere. ”Jeg får altid en masse nye input med fra træningen, og som konkurrencemenneske kan jeg godt lide at presse mig selv i intervallerne. Derudover er det altid lidt spændende, at man ikke fra start ved, hvad man skal lave. Vi har det bare sjovt, og trænerne er super gode.”

Heldigvis er Karina langt fra den eneste hos LEO Pharma, der har det sjovt. Running4Gold er nu i gang med deres fjerde forløb og træner denne gang mod Griseløbet i marts 2012.

Bestyrelsesformand – Vagn Sørensen

”Træningen var både underholdende og inspirerende – træningsformen virker på alt fra nybegynder til eliteatleter”

Da Vagn Sørensen sagde ja tak til at deltage i et forløb med New York Maraton som mål, havde han ca. 10 kg for meget på sidebenene. Han var derfor bange for, at han ikke kunne følge med de andre på holdet til træningerne. ”Jeg er både fascineret og forundret over træningsmetoden, der fra starten tog hensyn til os alle, så vi kunne træne sammen uanset niveau”.

Nyt stærkt sammenhold

I løbenetværket der blev skabt gennem træningerne oplevede Vagn at de benhårde performere, der var med på holdet var gode til at støtte hinanden. Og så var det sjovt! Dagen før New York Maraton var det sjovt at se mennesker, der til daglig har ansvar for masser af mennesker og masser af penge, kunne blive små børn og tænke vildt over om de skulle løbe i shorts eller ej”.

Direktør i Rockwool – Bo Rygaard

”Jeg fik hele fællesskabsfølelsen samtidig med den træning, der passede specielt til mig”

Da Bo Ryggard blev inviteret til et træningsforløb gennem Egon Zehnder International, overvejede han, hvordan det ville være at deltage, når deltagernes udgangspunkt var meget forskelligt. Bo er nemlig en habil løber i forvejen, men hans bange anelser blev afkræftet. ”Det viste sig jo, at vi havde individuelle træningsprogrammer, selvom vi trænede sammen”.

Fantastisk måde at skabe relationer på

Med de individuelle træningsprogrammer fik Bo Rygaard og de andre deltagere en fællesskabsfølelse samtidig med, at træningen passede bedst til den enkelte. ”Træningsforløbet har været virkelig godt for fællesskabet i min gruppe, og i min gruppe har vi ambitionen om at fortsætte med at træne sammen”.

Adm. Direktør i Alk-Abello – Jens Bager

”I Running26 har jeg det hele til rådighed i én kurv, som jeg bare kan plukke fra”

I Alk-Abello valgte adm. Direktør Jens Bager at tilbyde alle medarbejdere at deltage i et års træningsforløb med personlige programmer og månedlige fællestræninger. 170 medarbejdere sagde ja tak. Medarbejderne trænede frem mod en selvvalgt distance ved ”Griseløbet”.

Fornyet inspiration om kost og træningsmetoder

Det var blandt andet på grund af den brede professionelle rådgivning, at Jens Bager valgte at arbejde sammen med Running26 om projektet. ”Det er en enorm luksus at have så direkte og nem adgang til kompetente mennesker. Det gør det hele meget lettere”.

Proceschef i Projekt Bispebjerg – Berit Steenstrup Damm

“I Club Running26 har jeg rig mulighed for at netværke med de øvrige medlemmer”

Berit Steeenstrup Damm er med i Club Running26, en stor gruppe af erhvervsfolk mødes hver onsdag for at træne løb. Her har hun rig mulighed for at netværke med de øvrige medlemmer. ”Jeg har bevidst fravalgt de mere traditionelle netværk. I Club Running26 har vi en fælles interesse og udfordres i fællesskab hver eneste uge. Det giver sammenhold både i privat- og arbejdsliv”.

Oplevelser, overskud og værdifuldt samvær

At løb foregår udenfor og i pagt med naturen er helt afgørende for Berit. ”Det giver mig et solidt skud energi at komme ud og bruge hele kroppen med en løbetur i naturen”. I Club Running26 er træningen bygget op omkring sociale træningsformer i naturen, hvilket bringer deltagerne tættere sammen.

Fhv. Direktør i Danmarks Nationalbank – Torben Nielsen

”Det skaber virkelig nogle stærke relationer, som giver en ny dimension til det forretningsmæssige”

Torben Nielsen havde allerede flere maratonløb bag sig, da han startede på et forløb med Running26. Han var positivt overrasket over trænerens måde at takle opgaven på. Jacob Gliese, der stod for træningen sørgede for at alle havde de rigtige forventninger i forhold til den enkeltes evner. ”At have fælles mål og fælles forståelse giver virkelig kræfter til at yde lidt mere – også til træningen”.

Ny dimension til det forretningsmæssige

Får meget ud af den måde han er sammen med sit løbenetværk på. Det er meget uformelt når man løber og sveder sammen. ”Når man er del af hinandens op- og nedture, bliver relationerne stærkere og det giver en ny dimension til det forretningsmæssige”.

Corporative Vice President i Novo Nordisk – Bjørn Mogensen

”Alt har været meget positivt for mig og mine kolleger”

Bjørn Mogensen, der er tidligere konkurrenceløber ved, at det er vigtigt at have sig et mål. Men efter at være stoppet som konkurrenceløber havde nogle ekstra kilo sneget sig på kroppen. Da han blev tilbudt at løbe med Running26 sagde Bjørn derfor ja tak. ”Jeg ved, at målet bliver lettere at nå, hvis man arbejder hen imod det i nogle faste rammer”.

Alle kan være med

”Træningen var lagt an på fællesskabet med intervaltræning, så alle kunne være med”, siger Bjørn Mogensen. Han lagde også mærke til, hvordan samtalerne i kantinen begyndte at handle meget om træningen. ”Jeg synes, der var mange, der lærte rigtig meget af det fokus, man opnår, når man arbejder målbevist med sig selv, sin krop og sin træning”.

CEO – Scandinavian Tobacco Company – Anders Colding Friis

”Running26 skaber rammerne lige meget hvor håbløs en løber man er”

Gennem sine træningsforløb med Running26 inviteret af Egon Zehnder International har Anders Colding Friis nydt samværet med andre erhvervsledere og trænet op til maraton. Han fremhæver, at Running26’s trænere er utrolig gode til at være positive og motivere den enkelte løber.

Mental afkobling

”Jeg bruger løbetræningen som mental afkobling – et åndested, hvor jeg kan vende tanker og store problemstillinger”. Anders Colding Friis har fået smag for træningen. Han lægger dog ikke skjul på, at han stadig nyder et godt glad vin og en god cigar – men løbetræningen er med til at holde formen ved lige.

Fhv. Adm. Direktør i Call Me (nu Telia) – Søren Abildgaard

”Limen i vores organisation er blevet stærkere”

Hos Call Me startede man med et træningsforløb til ledergruppen, men det er nu udvidet til at gælde hele medarbejderstaben. Værdien såvel individuelt som kollektivt har været stor. ”Kollektivt har vi oplevet, at tilliden mellem os er vokset, og at vi har fået en meget mere kammeratlig omgangstone”, siger Søren Abildgaard, der understreger, at netop det er ekstremt værdifuldt i et tæt arbejdsfællesskab.

Planen er vigtig

Søren Abildgaard oplevede mange paralleller mellem træningen til maraton og det at drive virksomhed. ”Man er nødt til at tage det trin for trin og arbejde med løbende målsætninger – man kan ikke bare lancere, at nu vil jeg løbe et maraton uden at have en plan for, hvordan det bliver muligt”. Det er denne plan Running26 leverer professionelt.

Managing Director i EPA Foods A/S – Anders P. Christensen

”Forløbet hos Running26 gav medarbejderne et stigende personligt velvære og bedre selvtillid”

Hos EPA Foods har Anders P. Christensen sat gang i træningsforløb, der kun henvender sig til virksomhedens medarbejdere. ”Jeg ønskede en god måde at bringe mange nye medarbejdere tættere sammen på”. Selvom løb ikke er en holdsport har det at løbe sammen givet medarbejderne en fælles referenceramme ud over det rent professionelle, som styrker fællesskabet.

Øget begejstring og sundhedsbevidsthed

Anders P. Christensen kan mærke en øget begejstring og sundhedsbevidsthed blandt medarbejderne. Det har givet virksomheden ny energi og overskud. Direktøren er glad for tiltaget og siger: ”forløbet giver medarbejderne stigende personligt velvære og den selvtillid, der følger med at være i fysisk form, giver højere produktivitet og lavere sygefravær”.

Fhv. Adm. Direktør i PriceWaterhouseCoopers – Carsten Gerner

”Når vi har arrangeret et forløb for 5. år i træk er det selvfølgelig fordi det virker!”

Ideen med at bruge løb til at styrke relationerne til kunder og samarbejdspartnere var i PricewaterhouseCooopers-regi afprøvet i Holland – med rigtig gode resultater. Tidligere inviterede man ofte vigtige kontakter på golfture og til sejlads – men Carsten Gerner var på udkig efter noget anderledes.

Stor effekt

Det skaber et stærkere bånd mellem mennesker at gå igennem smerter og udfordringer sammen. ”Hos os sættes ingenting i gang uden et mål og en plan for, hvordan vi gennemfører og tester effekten”. PWC Connected Running arrangeret af Running26 virker – og signalerer sundhed og alle kan være med.

CEO – Egmont – Steffen Kragh

”Running26 er gode til at tage udgangspunkt i den enkelte, motivere og give en lille ekstra udfordring”

En henvendelse, en udfordring og et mål. Sådan begyndte Egmonts koncernchef Steffen Kragh et struktureret løbetræningsforløb med Running26. Henvendelsen kom fra Egon Zehnder, udfordringen var at træne op til maraton, og målet var at gennemføre den klassiske distance i New York.

Sjovt, hyggeligt og inspirerende

Det er primært det mentale fokus, den indre kamp og konkurrencen med sig selv, der motiverer Steffen Kragh til at løbe de lange distancer, men han synes, at det er sjovt, hyggeligt og inspirerende at være i selskab med andre løbende erhvervsfolk i Running26’s træningsforløb.

Nordisk Koncerndirektør i Gjensidige – Kim Rud-Petersen

”Det er en kæmpe succes. Vi skaber relationer og netværk og knytter bånd til nye og eksisterende kunder”

Kim Rud-Petersen har indtil videre haft fire hold kunder og samarbejdspartnere igennem maratonforløb i samarbejde med Running26. I løbet af de seks måneders træning lærer man hinanden at kende på en helt speciel måde. Afslutningen med maraton er for mange en oplevelse for livet! ”Vores kunder er som regel helt oppe at ringe bagefter”.

Realistiske mål for hver enkelt løber

Løbeprogrammerne tager afsæt i den enkelte deltagers niveau, og der bliver sat et realistisk mål for hver enkelt løber. Ifølge Kim Rud-Petersen er det med til at danne grundlaget for de succesfulde forløb. Med forløbet kan man vække menneskers drømme og være med til at opfylde den – ”så det er nærmeste som at give dem en gave!”

Adm. Direktør i Kwintet Gruppen – Mikael Sternberg

”Løb giver mig et enormt overskud, som jeg tydeligt mærker i mit arbejdsliv”

Mikael Sternberg er medlem af Running26 løbeklub for erhvervsledere – Club Running26. Medlemmerne mødes hver onsdag og løber sammen samtidig med der bliver netværket på kryds og tværs. ”Det er et overbevisende kvalitetskoncept, hvor man får smæk for skillingen på grund af trænernes høje niveau”.

Bedre fokus i hverdagene

Det er helt oplagt, at der er en sammenhæng mellem det at være i fysisk form og kunne bevare fokus gennem de lange arbejdsdage. Mikael Sternberg oplever at løbetræningen giver ham et enormt overskud, som han også tydeligt kan mærke i sit arbejdsliv. ”Jeg var aldrig kommet i så god form, hvis ikke jeg havde meldt mig ind i Club Running26”.

Referencer

et udpluk af vores referencer...
Copyright by Running26 ApS - Jægersborg Alle 1D – Bilharziosebygningen - 2920 Charlottenlund.