medarbejderforløb2

Running26 ordner træningstøjet

Lækkert træningstøj med virksomhedens logo giver synlighed, ekstra sammenhold og sikrer, at alle er klædt godt på til lejligheden. Running26 klarer hele leverancen.

I træner sammen på virksomheden og deltager måske endda i DHL-stafetten eller andre motionsarrangementer sammen. Hvorfor ikke blive et rigtigt hold med ens, lækkert tøj – og benytte lejligheden til at sætte virksomhedens logo på for lidt god reklame?

I Running26 har vi 10 års erfaring med levering af træningstøj til klubber, foreninger og virksomheder. Og vi sørger naturligvis også for, at der kommer tryk på tøjet, inden det leveres direkte til jeres dør.

Da vi klæder rigtig mange virksomheder på hvert år, har vi en række fordelagtige vilkår hos vores leverandører, særligt hos koncernen New Wave, der blandt andet står bag mærket Craft. Det kommer i sidste ende din virksomhed til gode i form af skarpe priser og hurtig levering.

Kontakt Inge Hansen på inge@running26.dk med dit konkrete behov eller for at få vores anbefaling til en tøj- eller udstyrspakke, der vil løfte fællesskabet endnu en grad.

Du er også velkommen til at sende os dine ønsker og behov direkte via dette link. Det tager under 5 min., og vi vender hurtigt tilbage med et tilbud derefter.


Egen webshop

Flere og flere virksomheder har eller ønsker at få et fast sortiment af sportsudstyr, der er tilgængeligt for virksomhedens ansatte. Hos Running26 skaber vi jeres helt egen indbydende webshop hurtigt, enkelt og billigt. Vi sørger for alt i processen, inkl. designoplæg, betalingsløsning, handelsvilkår etc.

Kontakt Inge Hansen på inge@running26.dk, hvis I du vil høre mere eller se et eksempel på vores webshop-løsninger.

Referencer

et udpluk af vores referencer...
Copyright by Running26 ApS - Jægersborg Alle 1D – Bilharziosebygningen - 2920 Charlottenlund.