Svømmekurser1

Svømmesæson starter – skynd dig med!

Tiden er inde til igen at iføre sig stramtsiddende briller og underbeklædning. Det er blevet tid til en ny svømmesæson med en skarp, opadgående læringskurve i stald hos Running26.

Vi glæder os til at byde velkommen til nye og ‘gamle’ svømmere i:

Herlevbadet
Krogestykket 33
2730 Herlev

Indesæsonen starter i uge 38 (tirsdag den 20. september) og slutter i uge 50. På grund af efterårsferie er der ingen træning i uge 42.


HOLD OG TILMELDING

I perioden tilbyder vi følgende fire hold, som du kan tilmelde dig via dette link:

Tirsdag kl. 6-7

  • 12 uger
  • kr. 3.000

Tirsdag kl. 7-8 (“potentialeholdet” – specielt for nye og uerfarne svømmere)

  • 12 uger
  • kr. 3.000

Fredag kl. 6-7

  • 12 uger
  • kr. 3.000

Fredag kl. 7-8 (UDSOLGT)

  • 12 uger
  • kr. 3.000 

Der vil på hvert hold med 2 trænere være maksimalt 15 deltagere fordelt på Herlevbadets 6 baner. Så tøv ikke med at tilmelde dig, der er rift om pladserne. Vi stiller for den forestående sæson med vores top-erfarne trænere, Michael Birkebæk og Morten Olesen, som du virkelig kan glæde dig til at stifte bekendtskab med.


NB: POTENTIALEHOLDET

Henvender sig til dig, der aldrig har crawlet før samt dig, der stadig kæmper med at svømme længere stræk uden pause. Vores velkendte Crawling26 metodik og dygtige trænerstab har indtil videre hjulpet over 1000 mennesker til at blive trygge crawlere. Så hvis du er klar til at springe ud på dybt vand, har vi den knowhow der skal til. Der vil være høj fokus på tryghed, position, balance i vandet, vejrtrækning samt grundlæggende koordination af arm- og bentag. Målet med deltagelse er, at du ved afslutning af de 12 uger kan svømme min. 400 m uden pause og således deltage på vores sædvanlige CRAWLING26-hold for letøvede og øvede svømmere.

Du kan som angivet ovenfor tilmelde dig lige nu ved at følge dette link:

Håber vi ses til en masse svømning inden længe!

Referencer

et udpluk af vores referencer...
Copyright by Running26 ApS - Jægersborg Alle 1D – Bilharziosebygningen - 2920 Charlottenlund.