kundeforløb2

Kom ind på livet af dine kunder

Vi tillader os at forudsætte, at dine kunder er afgørende for din forretning. Når du inviterer dem til et Running26-forløb, kan du se frem til at lære dem at kende på en helt ny måde. Til gavn for din forretning. 

Hvad nu, hvis du igennem tre, seks eller ni måneder kunne mødes for at træne med kunderne hver eller hver anden uge – kun på baggrund af en fælles interesse og en fælles målsætning. Og samtidig stå som afsender for positive forandringer i hver enkelt kundes liv, på det helt personlige plan.

Lyder det som en situation, der på sigt kan være gunstig for din forretning? Med over 100 af denne type forløb er vi i Running26 dygtige til at skabe rammerne og levere indholdet til projekter, hvor du og kunden er på hold sammen, udvikler jer sammen, og hvor I deler store oplevelser og sejre.

Skal I mødes om løb, landevejscykling, mountainbike, triatlon, havsvømning, kajak, langrend eller noget ottende? Det tager vi en snak om. Vores 75 trænere dækker et bredt udvalg af discipliner, og vi ved, hvad der skal til for at give ALLE dine kunder ægte succesoplevelser.

Skriv eller ring til os med det samme for en snak om mulighederne hos dig – eller læs mere herunder om, hvordan andre virksomheder bruger løb, cykling, triatlon eller andre udfordrende aktiviteter som rammen om deres arbejde med at gøre kunderelationer langt tættere.

Referencer

et udpluk af vores referencer...
Copyright by Running26 ApS - Jægersborg Alle 1D – Bilharziosebygningen - 2920 Charlottenlund.