Forløb og ydelser


Vi har samlet nogle af landets førende kompetencer indenfor fysisk og mental træning, ernæring og skadesforebyggelse/behandling under ét tag. Uanset dit nuværende niveau og målsætninger kan vi sikre dig et motiverende og effektivt personligt forløb, skræddersyet til din profil.

Crawling26

Vil du lære at svømme crawl fra bunden, vil du have skærpet teknikken frem mod sommerens triatlonsæson eller er du et sted derimellem?

Vil du lære at svømme crawl fra bunden, vil du have skærpet teknikken frem mod sommerens triatlonsæson eller er du et sted derimellem? I alle tilfælde skal du læse videre her.

Vi har nu i Running26 igennem tre hele sæsoner fintunet vores træningskoncept, der målrettet har til hensigt at udvikle crawlteknik for voksne. Tidligere verdensmester i triatlon, Torbjørn Sindballe, er sportslig ansvarlig for træningen, og har arbejdet tæt sammen med trænerstaben gennem flere år. Det betyder, at vi i dag arbejder efter faste principper, som vi ved virker. Og ‘virker’ betyder i denne sammenhæng naturligvis, at vi rent faktisk kan give dig den udvikling, du håber på.

Centralt for værdien af svømmetræningen hos Running26 er, at vi arbejder med små hold (op til 15 personer), og at vi har svømmehallen for os selv. Det giver ro til at fokusere på den enkelte og til at give konkret, individuel feedback.

Træningssted
Herlevbadet
Krogestykket 33
2730 Herlev

Tid og pris
Tirsdag kl. 6.00 – 7.00 – pris: kr.3.000
Tirsdag kl. 7.00 – 8.00 – pris: kr. 3.000 (Potentialeholdet – primært for nybegyndere)

Fredag kl. 6.00 – 7.00 – pris: kr. 3.000
Fredag kl. 7.00 – 8.00 – pris: kr. 3.000

Trænere
Ansvaret for træningen vil være delt mellem Morten Olesen og Michael Birkebæk. Vores ansvarlige træner vil altid være ledsaget af én kompetent hjælpetræner.

Program for selvtræning
Umiddelbart efter opstart af de 2 moduler vil der pr. mail blive fremsendt forslag til program for selvtræning.

Tilmelding
Foregår via dette link

Vi glæder os til at byde dig velkommen til masser af crawl-træning i 2016. Har du spørgsmål, skal du endelig bare kontakte os/Morten Olesen på olesen@running26.dk.

Club Rocky

Club Rocky er en bad ass klub for seje mænd og kvinder med et super stærkt team af benhårde og motiverende instruktører.

Hvad er Club Rocky?

Vi har med stor succes kørt Club Rocky tidligere og fortsætter derfor konceptet. Denne gang i en udgave der ikke tager udgangspunkt i et kort forløb, men derimod et kontinuerligt forløb som kendt i vores Club Running26 og vores Club PELOTON.

 • Club Rocky er en bad ass klub, for både seje mænd og kvinder, og med et super stærkt team af benhårde og motiverende instruktører.
 • Club Rocky giver dig alsidig og varieret træning, med fokus på at få en stærk og funktionel krop.
 • Club Rocky er højt humor og vilde oplevelser i naturen hele året rundt.
 • Der trænes med og uden brug af udstyr, hvor man både træner i hold mod hold, 2 mod 2 og alene.
 • Når vi bruger udstyr bruger vi bla. TRX, medicinbolde, kettlebells, bildæk mv.

Hvor og hvornår?

 • Træningen starter fra Klubhuset hos Running26. Jægersborg Alle 1, 2920 Charlottenlund (ligger inde i selve parken).
 • Der trænes følgende dage og tidspunkter:
 • Mandage kl. 06.30 – 07.30
 • Torsdage kl. 06.30 – 07.30

Tilmeld dig eller stil spørgsmål

Du kan tilmelde dig Club Rocky her, eller stille spørgsmål ved at skrive til Coach Jesper Mølgaard her: moelgaard@running26.dk

Statements fra tidligere deltagere:

“Jeg har virkelig nydt træningen, der både har været hård men også dejligt afvekslende”

“Jeg tabte mig 4 kg på på 6 uger og får masser af ros fra konen derhjemme :)”

“Lang tid siden jeg har kunne se mine mavemuskler – det kan jeg nu”

“Tænk det kan være så hårdt, at kravle baglæns op af en lille bakke – jeg må hjem og øve”

“Der har været en god stemning på alle holdene – også selvom træningen starter kl. 06.30 :)”

“Dygtige instruktører der hver især er onde på hver deres inspirerende måde”

Pris

Du får hele herligheden for:

1 år = 5200,-

1 kvartal = 1600,-

Halv pris for medlemmer af CR26/CP.

Performance screening

Få testet dit bevægmønster, styrke og kontrol med en PERFORMANCE SCREEENING, og få værktøjer til at skabe et stærkere fundament ift. bl.a fx svøm, cykling eller løb.

Performance Screening

Vi laver hos Running26 en Performance Screening, hvor vi via forskellige test, går ind og finder steder hvor du har weak links, altså steder der med fordel kan trænes, for at optimere hele kroppen. Som ordsproget siger “kæden er ikke stærkere en det svageste led” og med denne Performance Screening, finder vi de svage steder i kæden, som vi efterfølgende træner stærkere, hvilket i sidste ende giver den stærkeste kæde; læs: krop.

Få testet dit bevægmønster, styrke og kontrol.

Du vil med vores Performance Screening få et detaljeret billede af dine muskulære og neurale styrker og svagheder i specifikke bevægelser.

Med en stærk og afbalanceret krop, som bevæger sig hensigtsmæssigt og kontrolleret, minimeres skadesrisikoen, og du lærer din krop at være så effektiv i bevægelserne som muligt, hvilket giver en bedre performance.

Testen har 2 formål:

 1. Finde weak-links i specifikke bevægelser
 2. Efterfølgende gives få, men målretted og effektive øvelser for at eliminere disse weak links.

PERFORMANCE SCREENNING hos Running26 indeholder:

 • Grundig test af bevægelser ( 45 - 60 min )
 • Gennemgang af specifikke øvelser ( 20 - 30 min )
 • Opfølgning efter 5-6 uger ( 60 min )
 • Du vil få dage efter første test få tilsendt din testrapport, samt dit specifikke træningsprogram

Sensewear

Mangler du energi og power i hverdagen eller oplever du ofte at vågne uden følelsen af at være veludhvilet? Ønsker du at optimere din restitution, med øjeblikkelig positiv effekt på både din træning og dagligdags-performance? Så vil vi varmt anbefale et SenseWear Armband-forløb.

SenseWear Armband

Mangler du energi og power i hverdagen eller oplever du ofte at vågne uden følelsen af at være veludhvilet? Ønsker du at optimere din restitution, med øjeblikkelig positiv effekt på både din træning og dagligdags-performance? Så vil vi varmt anbefale et SenseWear Armband-forløb.

 • Du får en gennemtestet og valideret måling af kroppens fysiologiske signaler.
 • Du får et grundigt indblik i din fysik, din døgnrytme og søvnkvalitet
 • Målt hvordan og hvor meget du forbrænder
 • Input til hvad du kan gøre for at optimere din restitution/søvn

Forløbet

 • Udlevering af SenseWear Armband inkl. instruktion i brug
 • Monitorering i 7 dage. SenseWear Armband bæres alle døgnets 24 timer (tages kun af, når der bades eller svømmes)
 • Returnering af SenseWear Armband, hvorefter data analyseres.
 • 1 times samtale med ekspert fra Running26
 • Skriftlig opfølgning og testrapport
 • Samlet forløb: 1875,

Hechmann test

Uanset ambitioner og nuværende niveau er det afgørende at træne så effektivt og motiverende som muligt. Testen giver alle løbere mulighed for netop dette ved at levere et nuanceret indblik i din øjeblikkelige fysiske tilstand og konkrete redskaber at træne videre med.

Hechmann Sport Test (Løb)

Hechmann iltoptagelsestest indeholder den nyeste og mest avancerede sensor-teknologi til præcisionsmåling af iltoptagelse og kuldioxid-output.

Fra disse målinger analyseres din eksakte energimetabolisme, altså hvor meget energi du får fra fedt og kulhydrat ved en lang række forskellige løbehastigheder (se grafisk eksempel nedenfor).

Ud fra data kan det fastslås, i hvilke intensitetszoner du optimalt træner de tre nøgleparametre fedtforbrænding (udholdenhed), din anaerobe tærskel og din kondition.

Der gives præcise estimater på nuværende niveau og realistiske målsætninger for alt fra 5 km til Marathon.

Hvad enten du er nybegynder, ivrig motionsløber eller eliteatlet giver test-data dig både motivation og stærke værktøjer til optimering af din træning. Uanset målsætninger.

Pris:

1.300,- inkl. moms.

Hechmann test ex

Sådan foregår det:

 • Testen foregår på løbebånd på Jægersborg Alle 1D, 2920 Charlottenlund
 • Du møder omklædt op, gerne let opvarmet fra en kort tur i den tilstødende park
 • Du løber 2-3 minutter på hver hastighed, startende fra helt rolig jog, sluttende omkring 5 km-tempo. Det er altså ikke en all-out test.
 • Testen tager 20-30 minutter.
 • Du modtager efter 1-2 dage skriftligt dine testdata og resultatbehandlingen, som beskrevet ovenfor.

Yderligere praktisk information om retningslinier for optakten til testen modtages ved bookning.

Muligheder for tilkøb:

1 times testresultatgennemgang og coachingsamtale med Morten Olesen eller Bjarke Kobberø fra Running26. Du modtager efterfølgende skriftligt dine retningslinjer for den videre personlige træning skræddersyet med afsæt i testresultaterne og coachingsamtalen.

Pris: 650,- inkl. moms

12 ugers rammetræningsplan i onlinesystemet TrainingPeaks, leveret af Claus Hechmann. Programmet kan enten dække en grundtræningsfase eller en specialiseringsfase frem mod et givent mål. Træningsplanen inkluderer dine del- og hovedmål. Programmet er derudover ikke individuelt tilpasset og der indgår ikke personlig sparring.

Pris: 500,- inkl. moms

Hechmann Sport Test (Cykling)

Hvorfor:

Uanset ambitioner og nuværende niveau er det afgørende at træne så effektivt og motiverende som muligt. Testen giver alle løbere, cykelryttere og triatleter mulighed for netop dette ved at levere et nuanceret indblik i din øjeblikkelige fysiske tilstand og giver konkrete redskaber at træne videre med.

Testen er enestående på markedet af flere grunde:

 • Hechmann iltoptagelsestest indeholder den nyeste og mest avancerede sensor-teknologi til præcisionsmåling af iltoptagelse og kuldioxid-output.
 • Fra disse målinger analyseres din eksakte energimetabolisme, altså hvor meget energi du får fra fedt og kulhydrat ved en lang række forskellige intensiteter (Watt) (se grafisk eksempel nedenfor).
 • Ud fra data kan det fastslås, i hvilke intensitetszoner du optimalt træner de tre nøgleparametre fedtforbrænding (udholdenhed), din anaerobe tærskel og din kondition.
 • Der gives gode estimater på nuværende niveau og realistiske bud på fremtidige målsætninger.
 • Hvad enten du er nybegynder, ivrig motionsrytter eller eliteatlet giver test-data dig både motivation og stærke værktøjer til optimering af din træning. Uanset målsætninger.

Pris:

1.300,- inkl. moms.

Sådan foregår det:

Testen foregår på ergometercykel i vores testcenter hos Running26, Jægersborg Allé 1D, 2920 Charlottenlund.

Du er klar omklædt på starttidspunktet, og varmer efterfølgende op på testcyklen.

Opvarmningen guider vi dig igennem på dagen. Selve testen består af en sub-max test.

Sub-maxtesten varer ca. 20 min: Belastningen under testen starter meget lavt og øges ca. hvert 3 minut, indtil den ønskede intensitet er nået. Det er ikke en “all-out” test, men en test op til din anaerobe tærskel, som groft sagt er en intensitet som kan betegnes som hård men ikke maksimal.

Hele seancen tager i alt max 60 min.

Resultaterne af testen gennemgåes ikke umiddelbart efter testen. Disse sendes enten indenfor 3 hverdage, eller gennemgåes med en coach eller personlig træner efter aftale; (Se punktet “Muligheder for tilkøb” herunder).

Yderligere praktisk information om retningslinier for optakten til testen modtages ved booking.

Muligheder for tilkøb:

1 times testresultatgennemgang og coachingsamtale med Morten Olesen eller Benjamin Justesen fra Running26. Du modtager efterfølgende skriftligt dine retningslinjer for den videre personlige træning skræddersyet med afsæt i testresultaterne og coachingsamtalen.

Pris: 650,- inkl. moms

Personlig træning

1:1 træning er personlig træning med en af vores dygtige personlige trænere. Der er tale om en 1-2 timers træning med en specifik instruktør indenfor følgende discipliner: Løb, løbestil, cykling (landevej/MTB), svømning, core-træning, sprint (løb).

Hvorfor?

1:1 træning er personlig træning med en af vores dygtige personlige trænere. Der er tale om en 1-2 timers træning med en specifik instruktør indenfor følgende discipliner: Løb, løbestil, cykling (landevej/MTB), svømning, core-træning, sprint (løb).

De fleste mennesker stiller for store krav til sig selv, og finder det ofte svært at opnå sine mål. Med 1:1 træningen kan du sammen med din træner finde dine styrker og svagheder og lave en plan for din udvikling.

Dette er den perfekt start på et træningsforløb. Du kan sammen med din træner, finde den træning, som vil give mest mulig udvikling på kortest mulig tid.

Der kommer 100% fokus på dig og din indlæring, hvilket gør disse træninger utrolige effektive. Ofte oplever vi at det er teknikken eller udførelsen af træningspassene, som er den begrænsende faktor, og her kan du i samråd med din træner få øvelser som styrker teknikken og sikrer at du træner optimalt.

Det får du:

 • 1-2 timers personlig træning.
 • Mulighed for at træne specifikke områder efter eget ønske.
 • Intens sparring om styrker og svagheder sammen med nogle af de mest kompetente trænere i Danmark.
 • Teknik-undervisning med dig i fokus.

PRIS:

Efter aftale – afhænger af disciplin, varighed og evt udstyr/hal-leje.

Individuel træningsvejledning

Til dig der vil have det optimale udbytte af din træning – uanset udgangspunkt og målsætning. Hvis du gerne vil sikre at du træner så effektivt og motiverende som muligt i en travl hverdag med mange bolde i luften, er en personlig træner løsningen for dig.

Personlig Træningsvejledning – Løb

Hvorfor:

Til dig der vil have det optimale udbytte af din træning – uanset udgangspunkt og målsætning. Hvis du gerne vil sikre at du træner så effektivt og motiverende som muligt i en travl hverdag med mange bolde i luften, er en personlig træner løsningen for dig. Af flere grunde:

-        Du får tilknyttet enten Morten Olesen eller Bjarke Kobberø, der begge har mange års erfaring med at træne og sparre med løbere på alle niveauer, og med særlig erfaring i at træne erhvervsledere.

-        Din personlige træner følger dig tæt og sikrer at du altid træner optimalt og afstemt i forhold til dine muligheder, ambitioner, træningsbaggrund og motivation.

-        Ubegrænset sparring og tæt opfølgning sikrer at din træning og restitution hele tiden er i balance, både i forhold til træningen men ikke mindst i forhold til alle de andre faktorer, der udgør din hverdag.

 

Det får du:

-    Opstartsmøde med din personlige træner (varighed 60 min)

-    Personligt træningsprogram i onlineuniverset TrainingPeaks (web + app). Træningsprogrammet skræddersys ud fra dine mulige træningsdage, tid, motivation, træningsbaggrund og målsætninger. Første program laves med udgangspunkt i dialogen til opstartsmødet, samt uddybende dataark, der udfyldes inden opstartssamtalen.

-    Nyt træningsprogram hver 2.-4. Uge efter aftale.

-    Ubegrænset sparring via mail/telefon gennem hele træningsperioden, inkl. løbende tilpasning af træningsprogrammet, så det altid matcher muligheder og udvikling.

-    Premium medlemskab af online-platformen TrainingPeaks

-    Attraktive rabataftaler på bl.a. fysiologiske tests (se beskrivelse af testen her)

-    Prioriteret tilgang til Running26s netværk af kompetente vejledere og behandlere.

 

Pris:

1250,- inkl. moms pr måned, minimum 3 måneders opstartsperiode


Personlig Træningsvejledning – Cykling

 Hvorfor:

Til dig der vil have det optimale udbytte af din cykeltræning – uanset niveau og målsætning. Hvis du gerne vil sikre at du træner så effektivt og motiverende som muligt i en travl hverdag med mange bolde i luften, er en personlig træner løsningen for dig. Af flere grunde:

-        Du får yderst kompetent hjælp til at træne mere kvalitativt, således at træning, arbejde og familie tilgodeses mest muligt. Vi sikrer dig med andre ord størst muligt udbytte af den tid du har til rådighed til træning, uanset om det er 2 eller 20 timer om ugen.

-        Du får sparring om alt fra valg af cykel, indstilling af denne, udstyr mm.

-        Ubegrænset sparring og tæt opfølgning sikrer at din træning og restitution hele tiden er i balance, både i forhold til træningen men ikke mindst i forhold til alle de andre faktorer, der udgør din hverdag.

-        Du får tilknyttet Benjamin Justesen som personlig træner. Benjamin har en flot karriere bag sig på både landevej og MTB, og har ikke mindst mange års erfaring med at træne og sparre med cykelryttere på alle niveauer.

-        Benjamin følger dig tæt og sikrer at du altid træner optimalt og afstemt i forhold til dine muligheder, ambitioner, træningsbaggrund og motivation.

Det får du:

-        Opstartsmøde med din personlige træner (varighed 60 min)

-        Personligt træningsprogram i onlineuniverset TrainingPeaks (web + app). Træningsprogrammet skræddersys ud fra dine mulige træningsdage, tid, motivation, træningsbaggrund og målsætninger. Første program laves med udgangspunkt i dialogen til opstartsmødet, samt uddybende dataark, der udfyldes inden opstartssamtalen.

-        Nyt træningsprogram hver 2.-4. uge efter aftale.

-        Ubegrænset sparring via mail/telefon gennem hele træningsperioden, inkl. løbende tilpasning af træningsprogrammet, så det altid matcher muligheder og udvikling.

-        Premium medlemskab af TrainingPeaks

-        Prioriteret tilgang til Pelotons netværk af kompetente vejledere og behandlere.

 

Pris:

1550,- inkl. moms pr måned, minimum 3 måneders opstartsperiode.


Personlig Træningsvejledning – Tri

Hvorfor:

Til dig der vil have det optimale udbytte af din træning – uanset udgangspunkt og målsætning. Hvis du gerne vil sikre at du træner så effektivt og motiverende som muligt i en travl hverdag med mange bolde i luften, er en personlig træner løsningen for dig. Af flere grunde:

-        Du får yderst kompetent hjælp til at balancere de tre idrætsgrene indbyrdes, og sørge for den optimale træningsprogression i disciplinerne hver for sig og i forhold til hinanden.

-        Du får sparring på alt fra valg af cykel, indstilling af denne, udstyr i alle discipliner med meget mere.

-        Ubegrænset sparring og tæt opfølgning sikrer at din træning og restitution hele tiden er i balance, både i forhold til træningen men ikke mindst i forhold til alle de andre faktorer, der udgør din hverdag.

-        Du får tilknyttet Morten Olesen som træner, der har mange års erfaring med at træne og sparre med triatleter på alle niveauer.

-        Morten følger dig tæt og sikrer at du altid træner optimalt og afstemt i forhold til dine muligheder, ambitioner, træningsbaggrund og motivation.

 

Det får du:

-    Opstartsmøde med din personlige træner (varighed 60 min)

-    Personligt træningsprogram i onlineuniverset TrainingPeaks (web + app). Træningsprogrammet skræddersys ud fra dine mulige træningsdage, tid, motivation, træningsbaggrund og målsætninger. Første program laves med udgangspunkt i dialogen til opstartsmødet, samt uddybende dataark, der udfyldes inden opstartssamtalen.

-    Nyt træningsprogram hver 2.-4. Uge efter aftale.

-    Ubegrænset sparring via mail/telefon gennem hele træningsperioden, inkl. løbende tilpasning af træningsprogrammet, så det altid matcher muligheder og udvikling.

-    Attraktive rabataftaler på bl.a. fysiologiske tests (se beskrivelse her)

-    Prioriteret tilgang til Running26s netværk af kompetente vejledere og behandlere.

 

Pris:

1875,- inkl. moms pr måned, minimum 3 måneders opstartsperiode

Mental coaching

Dine fysiske og mentale ressourcer er langt større end du måske aner. Optimal udnyttelse kræver træning. Dit kendskab til egne styrker/svagheder, faldgruber, motivationsfaktorer, hvad der får dig til at ”gå den ekstra mil” … dagligt såvel som i konkurrence … dine mål, viden om dig selv – og ikke mindst din indsigt i, hvorfor du gør, som du gør (eller ikke gør) definerer dig som atlet og menneske.

Hvorfor Mental Coaching?

Hvor lang tid bruger DU på fysisk træning? På mental træning? Got my point?

Dine fysiske og mentale ressourcer er langt større end du måske aner. Optimal udnyttelse kræver træning. Dit kendskab til egne styrker/svagheder, faldgruber, motivationsfaktorer, hvad der får dig til at ”gå den ekstra mil” … dagligt såvel som i konkurrence … dine mål, viden om dig selv – og ikke mindst din indsigt i, hvorfor du gør, som du gør (eller ikke gør) definerer dig som atlet og menneske.

Opmærksomhed, indsigt og bevidsthed er ”drivere” for, at du får det liv med sporten – og det liv du måtte ønske – med din VILJE som afgørende faktor.

Hvordan arbejder du og jeg sammen?

Som uddannet ”Gestalt-terapeut” står jeg for en proces-orienteret, ikke-dømmende, bevidsthedsudvidende tilgang til øget mental styrke - dog uden brug af euforiserende stoffer ;).

Sammen arbejder vi ud fra et eksistentialistisk grundlag med DIG i fokus: Hvad KAN og VIL du med din sport – og måske med dit liv. Vi arbejder intenst med din opmærksomhed og indsigt i egne handlemønstre. Ved at øge din bevidsthed åbnes ”blind spots” for uudnyttet potentiale. Du ser dig selv i nyt perspektiv - nye muligheder.

Jeg har grundlæggende ingen holdning til, hvad du skal og ikke skal – men assisterer dig i at se din sport og dig selv i et klarere lys: Mulighedernes land, prisen ved at vælge til og vælge fra – ansvaret for egne valg og handlinger.

Jeg arbejder helhedsorienteret. Ser dig, din sport, dit liv, dine udfordringer som et hele. Hvert element påvirker resten. Du sætter scenen og tager på en mental rejse, hvor jeg agerer ”styrmand”.

Jeg trækker på min solide uddannelsesbaggrund, på egne sportslige erfaringer, på min årrække som medarbejder/leder i Nordea, på egne livserfaringer og giver af mig selv - når jeg assisterer dig i din udvikling.

Hvilke emner kan dit Mentale Coaching forløb tage udgangspunkt i?

Til inspiration …

 • Hvordan udløser jeg mit fulde potentiale som atlet (og menneske)?
 • Hvordan udvikler jeg min mentale styrke til træning og prioriterede konkurrencer?
 • Jeg savner mentale redskaber til at føre mig videre …
 • Hvordan kan jeg visualisere mig til fremgange og sejr?
 • Hvordan holder jeg fokus på langsigtede mål?
 • Hvordan gør jeg stærke sider stærkere? Hvordan håndterer jeg de svage?
 • Hvordan håndterer jeg modgang? Skader, manglende resultater mv.?
 • Hvordan balancerer/prioriterer jeg sportslivet med arbejdslivet og familieliv?
 • Hvordan udvikler jeg min indsigt, bevidsthed, opmærksomhed og evne til at bruge min viljestyrke?
 • Hvordan ved jeg, hvis jeg træner for hårdt? Kan jeg sove mig til øget performance?
 • Eksistentielle temaer
  • Hvem er jeg? Hvad har jeg behov for? Hvordan gi’r jeg mig det?
  • Hvordan bli’r jeg den jeg er?
  • Hvad er min dybereliggende motivation til at bruge så meget af mit liv på sport?
  • ”Jeg har karriere, partner, børn, familie, hus, bil & hund. Men jeg er ikke glad”
  • “What to do with the rest of my life?”

Temaer fra sporten er ofte på underfundig vis overførbare til andre dele af livet – være sig arbejdsliv, sociale relationer mv.

Hvem er jeg?

Michael Birkebæk. Opvokset på Bornholm. Drengeinteresse: Bordtennis (200+ præmier). Teenageår: Løb (5.000m på 15.55). Uddannet Matematik-økonom (MSc). 13 år i Nordea børsmæglerselskab. Startede ”by coincidence” som student i obligationsanalysen. Spændende, dynamisk miljø. Sluttede som leder med ansvar for større dele af professionelle kunders elektroniske platform.

Ansatte efterhånden kun phD’s. Alle mere intelligente og vidende. Hvad skulle jeg bidrage med? Fattede interesse for menneskets kringelkroge, motivationsfaktorer og det modsatte. Drømte om at dyrke triatlon på højt niveau. Stor eftertænksomhed! Sagde op på toppen. Flyttede til Schweiz med min kæreste. Triatlon på koncentreret niveau i skønne schweiziske bjerge. Sideløbende 6 års psykoterapeutisk uddannelse.

Udlevede min drøm: Et antal danske mesterskaber, dobbelt Europamester. 5’er, 4’er, 5’er ved VM inden Edmonton endelig gav den eftertragtede VM medalje (Bronze). Førte VM Sprint i én time. Desværre manglede der ”lige” 1.5km løb og 24 sek. Alt sammen i ”klassen for halvgamle mænd, der ikke vil indse, at de er det”.

Nu: Mental Coach / psykoterapeut. Arbejder primært med sportsfolk, ledere og nøglemedarbejdere, mennesker i vadested i deres liv – med eksistentialistiske temaer. Træner i Running26. Stadig triathlet.

Passioneret. Brænder for det, som jeg vælger at beskæftige mig med i mit liv. Motiveres af at se mennesker ekspandere!

Mit CV i uddrag

 • Master of Science, Mathematics & Econony
 • 13 år i Nordeas børsmæglerselskab. Fra Assisterende Analytiker til Senior Director. 10 år som leder.
 • Executive MBA
 • Gestalt terapeut (2 års grunduddannelse. 4 års overbygning. Msc-niveau)
 • 5 års erfaring som Mental Coach / psykoterapeut
 • 10 år med Triatlon: Et antal Danmarksmesterskaber, dobbelt Europamester, bronzemedalje ved VM (alt sammen i Sprint, Age Group 45-40, 50-54)

Coach og Bikefit

Hele grundidéen med bikefit er at få cyklen til at passe optimalt til kroppen så man som rytter (eller cyklist) opnår et optimalt forhold af komfort, handeling og performance. Dette sikres bedst ved at man bliver målt IMENS man cykler – modsat en mere traditionel bike sizing som tit fortages på meget få minutter hos cykelhandleren eller ved hjælp at “tommelfinger målemetoder”.

Et bikefit hos Coach & Bikefit kan hjælpe dig hvis:

 

-Du cykler langt hver dag til arbejde.

-Du cykler for at træne din krop.

-Du kører løb – age group, elite eller professionel.

-Eller hvis du bare ikke synes at din cykel passer 100% til dig.

 

Hvorfor vælge Coach & Bikefit til at hjælpe dig i mål?

 

Fordi erfaringen det allervigtigste når man arbejder med bikefitting.

 

Uanset hvilket ”system” du vælger at blive fittet med, bliver dit bikefit ikke bedre end den know-how som bikefitteren har – ”Systemerne” kan nemlig ikke selv fitte dig, der kan derfor være stor forskel for hvilken kvalitet bikefit du får selvom to bikefittere arbejder med det samme værktøj.

Coach & Bikefit har været kendt som ”Retül-bikefitteren”, men faktisk arbejder jeg med teknikker indhentet flere steder fra og ikke ”kun” gennem den master certificering jeg har gennemgået hos Retül University.

 

Bl.a. gør jeg brug af specielt analyseværktøj hvor jeg kan måle det tryk du har i sadlen og hvordan dit bevægelsesmønster på den er.

 

Gennem en årrække har jeg derfor uddannet mig gennem SICI (Serotta´s verdenskendte uddannelse), British Cycling , Gebiomized i Tyskland og hos Alphamantis i Canada som er førende specialister af aerotesting i ”den virkelige verden” (udenfor vindtunnel).

 

Baggrunden for at jeg søger ny viden er at verdenen for bikefitting stadig er i rivende udvikling – og derfor er det en RIGTIG god ide at følge med i front.

 

Hvad er bikefitting?

bikefitting?

Hele grundidéen med bikefit er at få cyklen til at passe optimalt til kroppen så man som rytter (eller cyklist) opnår et optimalt forhold af komfort, handeling og performance.

Dette sikres bedst ved at man bliver målt IMENS man cykler – modsat en mere traditionel bike sizing som tit fortages på meget få minutter hos cykelhandleren eller ved hjælp at “tommelfinger målemetoder”.

 

Hvordan finder jeg den rigtige cykel?

Skræddersy dit næste cykelkøb!

Hos mig er der mulighed for også at booke en aftale inden køb af ny cykel.

Processen indeholder det samme som en ”traditionel” session, men med den forskel at jeg bruger min Fit Bike som multijusterbar cykel så du får den helt optimale position.

Efterfølgende bygger vi din cykel op, evt. virtuelt via vores Framefinder. På den måde sikrer jeg at du får de optimale muligheder for at købe det som passer dig allerbest udfra dit individuelle behov og under hensyntagen til den økonomiske ramme der passer ind.

_MG_3675_web

Hos Coach & Bikefit arbejder jeg med begrebet Cycling Analysis.

Cycling Analysis dækker over meget mere en kun begrebet bikefit

Den fitprotokol jeg arbejder med indeholder:

 

1. Interview

Sikrer at jeg bl.a. ved hvad din træningshistorik er, inklusiv eventuelle skadesforløb samt sikrer at jeg ved hvad din målsætning med din session hos mig.

 

2. Fysisk vurdering “off the bike”.

Sikrer at jeg kender din anatomi og dit fyiologiske niveau og ved hvor dine begrænsninger er.

 

3. Fysisk vurdering “on the bike”.

Sikrer at jeg kender dit biomekaniske bevægelsesmønster på cyklen.

_MG_3572_web

4. Dynamisk fitting

Jeg bruger både 2D og 3D data i mit arbejde.

 

3D motion capture teknologien fra Retül (med både 2D og 3D måling), samt brugen og af pressure mapping teknologi en fra GebioMized.

.

3D data sikrer at vi PRÆCIS ved hvilken effekt de ændringer vi ønsker at  foretage har.

2D data (traditionel video) beuges til at visualisere effekten i de ændringer vi har foretager af rytteren samt analysere din holdning på cyklen.

 

På den måde sikrer jeg at når du booker en session hos mig får du altid det optimale output.

_MG_3675_web_MG_3685

5. Dynamisk teknik analyse

Sikrer at fit er korrekt og rytteren bevæger sig optimalt på cyklen så både POSITION og POSITUR hænger sammen. Jeg ser cykel og rytter som ét samlet system der skal samarbejde for at fungere optimalt.

Coach & Bikefit tager landevejen IND i laboratoriet og ikke kun laboratoriet ud på landevejen.

IMG_4212_blur

 

6. ”Zin” – digital sikring af dine cykeldata.

Efterfølgende scanner jeg din cykel digitalt  så det samme setup kan reproduceres hvor som helst – når som helst.

Husk at Coach & Bikefit´s service er ”the real deal” – med GARANTI.

 

Skulle fittet mod forventning ikke fungere tilbyder vi follow up – free of charge – inden for de første 30 dage efter endt session.

 

 

Brug af Pressure Mapping teknologi.

Hos Coach & Bikefit har jeg integreret en ekstra dimension I den dynamiske fitprotokol da jeg gør brug af pressure mapping teknologi til at sikre at det hele setuppet fungere optimalt.

 

Pressure mapping tager kort fortalt gætteriet ud af sadelpositionering og sadelvalg. Teknologien giver mig mulighed for præcist at måle, hvordan trykket fordeles på sadlen til objektivt at afgøre, hvilken position (og hvilken sadel) som vil resultere i de mest markante ændringer til at forbedre din komfort og ydeevne .

 

Under fittet analyserers det pres du har på sadlen til præcist at definere bækkenets pres og tilt. Sadeljusteringer og sadeludvælgelse er ikke længere kun kvalificeret gætværk. Sko, klamper og kropsholdning kan ændre positionen af dit bækken på sadlen og kan registreres som ændringer. Og små korrektioner på bare bare 1-2mm kan resultere i betydelige målbare forbedringer.

Capture

Forbedret komfort og reduceret ubehag fra sadlen.

Mange ryttere kæmper med ubehag fra sadlen I store eller mindre udstrækning, ofte forårsaget af områder med højt tryk som følge af forkert sadel valg eller positionering. Ved at analysere det pres du har på sadlen under bevægelse imens du kører kan der gives kvalificeret svar på få sekunder.

 

 

Eliminer følelsesløshed i sadelområdet.

Følelsesløshed påvirker mange cyklister og er ofte et resultat af dårlig sadelvalg og position.

Jeg bruger min viden om anatomi , kombineret med pressure mapping teknologien , til at rådgive omkring optimalt valg  af sadel , position og rådgive om kropsholdning.

Dette er med med til at lindre og fjerne følelsesløshed omkring siddeproblemer på sadlen, når der cykles.

 

 

Forbedret cykelydelse – hvordan finder jeg den mest hensigtsmæssige sadel.

fleste ryttere gerne vil forbedre performance. Valget af den rette sadel forbedrer stabilitet , køreøkonomi og er medvirkende til at optimere fittet.

 

 

Pressure mapping giver objektiv feedback om, hvor og hvordan rytteren sidder. På den måde kan jeg vejlede dig til det optimale, der passer til din kørestil og tilskynder til god kropsholdning. Dette er med til at optimere korrekt aktivering af dine muskeller og forbedrer din køreøkonomi

gebiomized1

Positionering af sadlen for optimal kropsholdning.

Potentialet i mange fremragende sadler er ødelagt af dårlig positionering. Bare 1- 2 grader af bevægelse kan ændre dårlige arbejdsstillinger til at give mere komfort og bedre muskelaktivering. Pressure mapping giver Os mulighed for at foretage præcise justeringer

og registrere deres resultater med henblik på at optimere rytterne kropsholdning og ydeevne.

Kreutzer

Forløbet henvender sig til dig, der er træt af at slæbe rundt på for meget kropsfedt. Svarer spejlbilledet ikke til kropsidealet, og har du forgæves prøvet at komme fedtet til livs, så vil det her forløb give dig masser af nye redskaber til at angribe kroppens overflødige energidepoter.

BodyComp Lean

Formål: At sætte effektivt gang i et sundt og styrkende vægttab, som ikke kun kommer det overflødige kropsfedt til livs, men også løfter din generelle sundhed og ydeevne. Med afsæt i en grundig krops- og kostanalyse udformes konkrete retningslinjer, som hjælper dig med at reducere kropsfedtet ned til et optimalt niveau.

Målgruppe: Forløbet henvender sig til dig, der er træt af at slæbe rundt på for meget kropsfedt. Svarer spejlbilledet ikke til kropsidealet, og har du forgæves prøvet at komme fedtet til livs, så vil det her forløb give dig masser af nye redskaber til at angribe kroppens overflødige energidepoter.

Indhold: ’BodyComp LEAN’-forløbet inkluderer en indledende samtale og detaljeret analyse af kroppens sammensætning. Med afsæt i dette defineres der 100 procent personlige kost- og træningsrammer. Samlet varighed er cirka halvanden time. Den konkrete koststrategi efterleves i 2-3 uger, hvor der følges op med endnu et møde. Forløbet afsluttes efter yderligere 2-4 uger med cirka 45 minutters kontrolmåling og vejledning. Under hele forløbet er der fri sparring pr. e-mail eller telefon.

Alt efter behov kan forløbes udvides med op til tre måneder.

Sted: Konsultationerne foregår som udgangspunkt i Running26s lokaler på Jægersborg Allé 1 D, i Charlottenlund. Typisk på hverdage, i dagtimerne, men nøjagtige tidspunkter aftales parterne imellem.
 
Pris: Prisen for et helt BodyComp-forløb er kr. 4.000,- inkl. moms. Yderligere opfølgning med ugentlig sparring og månedlige møder koster kr. 1.250,-. 

BodyComp Strong

Formål: Brænder du efter at hente maksimal sundhed og styrke ud af din daglige ernæring? Så er det her forløbet, som får dig på rette spor. Målrettet integration af antiinflammatoriske råvarer i den helt rigtige mængde sikrer, at din restitutionsevne efter træning og arbejdsbelastning, kredsløbets sundhed og det generelle velvære brager i vejret! Med afsæt i en grundig kostanalyse udformes konkrete retningslinjer i en lettilgængelig antiinflammatorisk kostplan, som hjælper dig med at præstere optimalt – fysisk, som psykisk.

Målgruppe: Forløbet henvender sig til dig, der gerne vil have skræddersyet en perfekt antiinflammatorisk kostplan, som sikrer, at den daglige trivsel er i top. Har du ambitioner om at præstere optimalt i dagligdagen, og er træt af at energidyk, inflammation, mangel på centrale næringsstoffer, dehydrering og andre ernæringsmæssige brister dræner dig for dyrebar overskud, så er forløbet optimalt.

Indhold: ’BodyComp STRONG’-forløbet inkluderer en indledende samtale og detaljeret analyse af kroppens sammensætning. Med afsæt i dette defineres der 100 procent personlige kostrammer. Samlet varighed er cirka halvanden time. Den konkrete koststrategi efterleves i 2-3 uger, hvorpå der følger endnu et fysisk møde. Efter behov justeres planen, hvorpå du de næste uger er på egen hånd - og så alligevel ikke, for der er fri sparring pr. e-mail eller telefon under hele forløbet. Forløbet afsluttes efter yderligere 2-4 uger med cirka en times opsamling og vejledning.

Sted: Konsultationerne foregår som udgangspunkt i Running26s lokaler på Jægersborg Allé 1 D, i Charlottenlund. Typisk på hverdage, i dagtimerne, men nøjagtige tidspunkter aftales parterne imellem.
 
Pris: Prisen for et helt BodyComp-forløb er kr. 4.000,- inkl. moms. Yderligere opfølgning med ugentlig sparring og månedlige møder koster kr. 1.250,-. 

BodyComp Lean & Mean

Formål: At få afdækket, hvilket potentiale der ligger og slumrer i dine overflødige kg. Med afsæt i en grundig krops- og kostanalyse udformes konkrete retningslinjer, som hjælper dig med at reducere kropsfedtet ned til et optimalt niveau. Samtidig får du præcise anvisninger til, hvordan du gennem perfekt timing og sammensætning får kosten til at understøtte din træning maksimalt.

Målgruppe: Forløbet henvender sig til løbere, cykelryttere, triatleter og andre aktive idrætsudøvere, der har ambitioner om at præstere optimalt i hverdag og træning. Efter behov tænkes der et målrettet vægttab ind i forløbet. Dette tiltaler erfaringsmæssigt alle de løbere, der er lede og kede af at rende rundt med bevidstheden om, at hvert overflødigt kg røver 2-3 sekunder af sluttiden. Vel at mærke pr. kilometer du løber! Du behøver ikke være eliteløber, bjergrytter eller professionel triatlet for at kunne se pointen i at hente en massiv tidsbesparelse ved at trimme kroppen, men bør som minimum være ærgerrig efter at realisere en god sluttid. Eller fristet af tanken om at nedsætte din skadesrisiko markant. Især for løbere gælder, at for hvert kilo du smider nedsættes belastningen på knæ og ankler med 3 tons pr. kilometer!

Indhold: ’BodyComp LEAN & MEAN’-forløbet inkluderer en indledende samtale og detaljeret analyse af kroppens sammensætning. Med afsæt i dette defineres der 100 procent personlige kost- og træningsrammer. Samlet varighed er cirka halvanden time. Den konkrete koststrategi efterleves i 2-3 uger, hvorpå der følger endnu en samtale. Forløbet afsluttes med cirka 45 minutters kontrolmåling og vejledning. Under hele forløbet er der fri sparring pr. e-mail eller telefon. Alt efter behov kan forløbes udvides med op til tre måneder.

Sted: Konsultationerne foregår som udgangspunkt i Running26s lokaler på Jægersborg Allé 1 D i Charlottenlund. Typisk på hverdage, i dagtimerne, men nøjagtige tidspunkter aftales parterne imellem.
 
Pris: Prisen for et helt BodyComp-forløb er kr. 4.000,- inkl. moms. Yderligere opfølgning med ugentlig sparring og månedlige møder koster kr. 1.250,-. 

Klinik

Vi har udviklet en særlig behandlingspakke til dig, der har svært ved at få bugt med din skade eller gerne vil optimere dine sportslige præstationer.

Hvad er fysioterapi på Klinik?

Fysioterapi er en af de mange behandlingsformer som benyttes af vores tværfaglige behandlerteam – med stor succes! Vores fysioterapeuter arbejder lidt anderledes, læs mere om hvordan HER.

Vores fysioterapi-behandlinger finder du på vores klinikker i Valby og Charlottenlund ved København.

Vi arbejder helhedsorienteret i vores behandlingstilgang. Det betyder, at vi anskuer skader og problemer bredt. En ubalance eller spændinger ét sted i kroppen kan udmønte sig i skader og smerter et helt andet sted. Vi behandler dermed ikke blot den lokale smerte, vi udreder hvorfor – og ikke mindst hvor i kroppen – problemet opstår, så du kan blive skadefri en gang for altid.

Hvor gør det ondt? Læs mere om nogle af de typiske skader, vi behandler: hælspore, nedsunken forfod, springerknæ og skinnebensbetændelse. Derudover behandler vi en lang række andre skader, som du kan læse mere om på vores blog.

Smerter i knæ, fod eller hoften kan ofte afhjælpes med skræddersyede indlægssåler til sko, som vi laver på vores eget værksted.

Telefontid:
Mandag – Fredag 8.00-18.00
Lørdag 8:00-16:00
Konsultationstid:
Mandag – Fredag 7.00-18.00
Søndag 10:00-16:00
Jægersborg Allé 1D
2820 Charlottenborg
Telefonnr. 38 88 25 00
info@klinik.dk

Close